PrezesOi Posted September 30, 2008 Report Posted September 30, 2008 Pierwsze pytanie powinno być "czy miałeś broń palną w ręku", drugie "czy z niej strzelałeś". Miał: pod "1" USP, pod "2" M4, a na scrollu myszki hamulec wylotowy on/off :roll: Quote
Igor_asg Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 zwierzyna zawsze usłyszy każdy głośny dźwięk. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego że zwierzyna nie ma szans zostać spłoszona przez odgłos wystrzału , ponieważ pocisk leci szybciej niż prędkość dźwięku Prędkość dzwięku 340 m/s Prędkość pocisku .700 NE 610 - 776 m/s Quote
Foka Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Wróć do korzeni tej dyskusji: pozostała przy życiu zwierzyna i tak ucieknie, jak usłyszy odgłos strzałuI powiedz mi jakie znaczenie ma tutaj prędkość pocisku? ;) Dla ułatwienia: pozostała przy życiu zwierzyna i tak ucieknie, jak usłyszy odgłos strzału Quote
mg34 Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 o matko...nie ma jak gimnazjum... a co do filmu... jestem pod wrażeniem podejścia Wojska do broni wyborowej / snajperskiej ...a przede wszystkim do samych snajperów...i co pieknie zostało powiedziane... żebyśmy całkowicie zmienili zdanie naszemu narodowi potrzebne jest solidne lanie...ale które z kolei :( liczmy ze zawodowcy beda w naszym wojsku... Quote
Recommended Posts