Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Securityland mozesz sobie obejrzec, czy cos robi.

Ale jesli ma byc jak najtansza, to chyba nie mowisz o kaburze dedykowanej do modelu, tylko do typu broni. Wez sobie miltecowska uniwersalna do sredniego pistoletu i bedzie Ci sluzyc.

Posted

Grzesiu, safarilanda z Ebaya jak dobrze poszukasz można mieć już za około 200zł. A jest to kabura która posłuży bardzo długo. Zastanów się czy nie warto pozbierać trochę (:

Posted

Safariland 6004 :D

Foka ma racje, to chyba najlepszy wybór. Wszystko zależy od zasobności portfela i osobistego nastawienia maniaka. Po latach też się dałem nawrócić i nie żałuje :mrgreen:

Posted
Grzesiu, safarilanda z Ebaya jak dobrze poszukasz można mieć już za około 200zł
Jak się poczeka na okazję to używaną można mieć i za $20-30, ale trzeba być cierpliwym.
Posted

Ewentualnie jak juz przy semickich wyrobach jestesmy, to zawsze mozna kupic Fobusa (tak wiem, fobus jest zly, straszny, tandetny i sie rozpada, ale sam posiadam 3 sztuki takowych i zero problemow z nimi nie mialem, a uzywane sa bardzo intensywnie)

• 1 year later...
Posted

Odgrzewam.

Czy ktoś z forumowiczów używa kabury firmy Frontline? Jeśli tak to jakie są Wasze wrażenia. Wiem, że najlepiej by było kupić Safka, ale niestety niełatwo dorwać model do P226 w "rozsądnej cenie".

Posted

Używam tej kabury od ponad 2 lat do ipsc oraz normalnych działań, jak dla mnie jest świetna, nigdy nie zgubiłem maga przez przypadkowe wciśnięcie relisa, pistolet wchodzi i wychodzi z niej bez najmniejszych problemów, śmiało polecam.

Posted

A czy z odpiętym thumb break pistolet nie wypada ( sensie czy coś go trzyma)?

Mam okazje kupić ja za ok 100zl więc chciałbym zebrać jak najwięcej opinii... :D

• 4 years later...
Posted

Odkopię temat. Pytanie, czy kabury do ostrego Sig'a P226 będą pasować do repliki TM? Szukam kabury na pasek albo płetwy i kiedyś z glockiem TM miałem problem ponieważ zamek jest szerszy niż w ostrym i nie chciał w nic wejść. Coś polecicie? Z góry dzięki za odpowiedź.