Diqz Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Cześć! :-) Znacie może kogoś kto serwisuje / tuninguje repliki w Warszawie? Mam obecnie dwie repliki. Ak47s CYMY - tego nowego w drewnie, to chyba CM042 + M4A1 Carabine GFC Guns - GFG03 i w obu mam problem z hop-up'em. Pozdrawiam. Quote
Viamortis Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Taki sklep jest - ASGPro. Jak twierdzi ktoś stamtąd na wmasg, wiele prostych napraw załatwiają od ręki. Ponieważ w zawalonym pracą Taiwangunie zajmują się hopkami od ręki, to myślę, że w ASGPro tym bardziej. Pozdrawiam. Quote
habib Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Gunsmith albo Capri. Pierwszy prawie w środku Warszawy, drugi pod Warszawą, wybór jest prosty ;-) Quote
Diqz Posted September 18, 2008 Author Report Posted September 18, 2008 Witam 8) Ten Gunsmith wygląda fajnie. W Capri mi nie zrobią repliki, bo nie jest "markowa" i takimi tam się nie zajmują. Zadzwonię jutro do Gunsmitha i zapytam czy mi zrobią giwerę :mrgreen: Quote
Recommended Posts