Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Bardzo fajny sklep. W środę 13.06.07 po południu zamówiłem replikę [JG-MP5-SD6]. Paczka przyszła w piątek 15.06.07 również po południu.

Replika jest sprawna. Jestem zadowolony z zakupów na zbrojowni. Polecam.

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje trzy grosze na temat sklepu...

Paczka zamówiona w niedziele wieczorem

- poniedziałek godz. 13.10 "Nowy status: W trakcie ralizacji"

- poniedziałek godz. 17.20 "Nowy status: Wysłane"

- wtorek 16.00 listonosz dzwoni do drzwi...

Nigdy nie dostałem tak szybko paczki z jakiegokolwiek sklepu internetowego. Niech mi nikt nie mówi że długi czas oczekiwanie to nie wina sklepu - poczta strajkuje raczej sporadycznie :wink:

Paczka opakowana raczej normalnie ( jedna warstwa papieru do paczek ). Spodziewałem się lepszego zabezbieczenia repliki.

+ dla sklepu.

Posted

Zamawiałem dla kumpla auga jg i pomimo, że paczka przyszła szybko, to czekało na nas niemiłe rozczarowanie. Okazało się, że w środku nie było karty gwarancyjnej, a nawet zwykłego rachunku. Na następny dzień napisałem do sklepu z zapytaniem czemu tak jest. Błyskawicznie odpisali, pytając, czy aby na pewno paczka dotarła w stanie nienaruszonym, odpowiedziałem, że tak. Dzisiaj dostaję maila od zbrojowni, że w takim wypadku wysyłają duplikat karty gwarancyjnej. Jak dojdzie to wyrażę pełne zadowolenie z dotychczasowych usług sklepu, a póki co daję plusa za szybką przesyłkę i dobry kontakt z klientem.

Posted

Witam,

Piszecie o zakupach w tym sklepie a ja wspomnę o serwisie. Wysłałem do Zbrojownii M4 SRC, z opisem tego co chciałbym by zostało wymienione, sprawdzone i przetestowane. I wszystko co zawarłem w "liscie" zostało spełnione :wink:

Serwis jest zajefajny, kontakt niesamowicie szybki (dziennie nawet do 4 maili), fachowa i przyjemna obsługa klienta, spełnianie jego próśb (np testowanie prędkości wylotowej kulki na różnych konfiguracjach, podawanie wyników, informowanie na bieżąco co w danej chwili uczynili i czy taka konfiguracja może pozostać), przesyła ekspresowa... jednym słowem WIELKI PLUS

Gorąco POLECAM 8)

• 3 weeks later...
Posted

Witam.

Zrobiłem tam tuning swojego M15A4 Rifle. montaż GB Pro-win, czyli coś "specyficznego", wszystko przebiegło bezproblemowo, byłem informowany o wszystkich poczynaniach.

Kupowałem wiele razy, ani razu się nie zawiodłem, a bywam tam często. I nie mam zamiaru zmieniać tego stanu rzeczy. ;-)

Jednym słowem: Polecam.

Pozdrawiam

GustaV

Posted

No nic tylko potwierdzić powyższe wypowiedzi :)

Tylko chyba nikt nie wspomniał jaka rodzinna atmosfera panuje w sklepie :) można iść, posiedzieć, popatrzeć na Ola w akcji i na repliki na ścianach :mrgreen:

Posted (edited)

25/07/2007 Zamówienie przyjętę Bateria Gratis

25/07/2007 W trakcie ralizacji

25/07/2007 Wysłane

Wszystko w przeciągu godziny.

Ogromny plus za kontakt oraz odpowiedzi na moje (nieraz głupie) pytania, oraz dostałem darmową baterię i brak kosztów przesyłki.

Gorąco Polecam

Edited by Igiii
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Korzystając z Forum jako środka przekazu masowego chciał bym zaapelować do klientów sklepu Zbrojownia, że kontakt ze sklepem jest możliwy:

- drogą mailową (sklep@zbrojownia.com.pl i serwis@zbrojownia.com.pl)

- przez Gadu-Gadu (9415099)

Pisząc PW do mnie lub na moje GG nie załatwicie nic :!:

• 2 weeks later...
Posted

Ja mogę pochwalić sklep za obsługę - po złożeniu zamówienia chciałem je nieco zmienić, nie było problemów.

Paczkę zamówiłem piątek wieczór, przyszła dopiero w środę.

Ładowarka którą dostałem do repliki nie działa. Wysłałem maila, co będzie dalej to się zobaczy.

• 1 month later...
Posted

Z racji, że zamawiałem już na Zbrojowni dwa AEGi to mogę co nieco powiedzieć...

W maju zamawiałem M14 AGM z tuningiem do 400fps, montażem precki i gumki HU - szybko i sprawnie. Broń działała zawsze bez zarzutu, więc tuning był przeprowadzony należycie.

Sprzedałem M14 ostatnio (znudził się ;) ) by kupić kolejnego AEGa.

We wtorek po 22 złożyłem zamówienie na C-15 ICSa z tuningiem do 400fps, montażem precki i gumki HU. Spodziewałem się z racji, że w czwartek było Wszystkich Świętych to replikę dostanę w przyszłym tygodniu. Jak bardzo się myliłem ;) Olo złożył wszystko do kupy i wysłał paczkę już następnego dnia. Dziś po południu odebrałem od listonosz pakę i uradowany mogę iść jutro na strzelankę :P

Expresowy montaż i wysyłka. Drugi raz robiłem poważne zakupy i drugi raz zadowolony jestem.

I jeszcze jedno - kontakt ze sklepem jest najlepszy ze wszystkich dostępnych na polskim rynku (pzdr 0L0 :D )

Śmiało polecam!

Posted

Ja pewnego letniego popołudnia odwiedziłem chłopaków w Zbrojowni. Moim celem głownie była M14:) Także odrazu zacząłem pytać właśnie o ten model i jakich firm aktualnie posiadają na stanie. W tamtej chwili mieli tylko New Star-a. Poprosiłem Ola o wyjęcie z pudełka m14-stki. Wybór tego typu karabinu był spowodowany tym że w moim domu wcześniej już była m14 a to za sprawą mojej siostry. Ania miała też m14 tylko ze stajni KART-a. Po porównaniu wykonania KART-a z New Star-em wybrałem ten drugi. Niedługo trwało moje zastanowienie, po sprawdzeniu wykonania i zadaniu paru podstawowych pytań o pojemność baterii, długość lufy, możliwość późniejszego tuningu itp. Postanowiłem powiedzieć krótkie dwa słowa "Dobra biorę :!: ". Gdy Olo zaczął pakować karabin do pudełka. Ja stanąłem przed ścianą z zawieszonymi giwerami i zacząłem wypatrywać następnego kandydata do kupienia:)

Jako, że zawsze miałem słabość do "kałachów", moją uwagę zwrócił AK 47 Tactical made by Cyma. Po wyjęciu modelu z pudła i dokładniejszym pomacaniu odrazu mi sie spodobał. Sprawdziłem tylko spasowanie elementów i wybrałem jeszcze najmocniejszy model jaki był w zbrojowni. (giwery były sprawdzane chronometrem) Cyma miała 360 fpsów w stocku.

Również zakupiłem ten model.

Gdy wracałem do domu miałem troszkę mieszane uczucia co do Cymy. Ponieważ w m14 byłem zakochany już od dawna. A Cymę wziąłem chyba pod wpływem podekscytowania z wcześniejszego zakupu. Jeszcze jedna rzecz mnie martwiła że zawsze przed zakupem jakieś broni czytałem recenzje dotyczące wybranego modelu a w tym przypadku było inaczej.

Jednak wszystko wyjaśniło moje pierwsze strzelanie. Kiedy to m14 powaliła mnie swoją wagą, kiedy to po paru chwilach akcji już mi było ciężko w łapach. Wyszło przyzwyczajenie do lekkiej m15a4 CA. AK znowu mimo nie tak długiej lufy zaskoczył nie tylko swoim bardzo dużym zasięgiem jak na stock-a ale to jak celnie uderza kulka za kulką w elementy w które kiedyś ciężko było celnąć a jeżeli nawet się celneło to nie z taką powtarzalnością następnych strzałów jak w Cymie.

Do tej pory z giwerami nic się nie działo i mam nadzieje że dziać się nie będzie. :-P

POLECAM ten sklep w 200 % !!!!

• 2 weeks later...
Posted (edited)

W czwartek wieczorem zamowilem M4 JG a w sobote ku mojemu zdziwieniu juz dostalem :) Polecam zbrojownie w 100%!

Wysyłka bardzo szybka!

Edited by KamaN
Posted

Wielki plus dla Panów ze Zbrojowni- a w szczególności dla OLO'a za cierpliwość do mnie i moich pytań no i za pięknie złożoną M14'stkę :D Polecam w 100% ten sklep/ serwis !

• 3 weeks later...
Posted

Zbrojownia, jest najfajniejszym sklepem jaki odwiedziłem do tej pory, są szybcy jak UZI, i zajebiści jak Kałasz, ilekroć tam przyjdę zawsze Olo coś grzebie przy karabinkach, uwielbiam na to patrzeć, a Lukas ogląda strony z MC donaldem :). Wiele razy u nich kupowałem, i wiele razy jeszcze będę kupować, często nosze do nich coś na serwis albo do wymiany bo karabinów troche mam, a wyciskam z nich wszystko, i nawet jak bym przyniósł rozpruty przez granat plastikowy karabin to wiem, że Olo mi go naprawi, jest fachowcem w swojej dziedzinie normalnie jak by to przechodziło w jego rodzinie z dziada na pradziada. a Lukas podtrzymuje zawsze świąteczną atmosfere, i są zdecydowanie najfajniejszą obsługą sklepu jaką kiedykolwiek spotkałem. Nielicząc lasek w sklepach z ciuchami

Posted

Zamówienie złożone 4rtego. Wysłane tego samego dnia (sprawdziłem stępel). Paczuszka odpowiednio zabezpieczyła zamówienie (2 magi ale zawsze coś) no i asortyment taki jaki można się spodziewać. Wielgachny + dla załogi tej krypy :wink:

Niestety poczta dziala tak jak działa.

Posted

Moje Gratulacje

Zbrojownia to sklep, który z czystym sumieniem mogę polecić każdemu. Uśmiech na twarzy, fachowa obsługa, rady i wskazówki co do konserwacji broni oraz usługi którą chciałam zamówić - to informacje jakie uzyskałam na samym wstępie. Co najważniejsze INDYWIDUALNE podejście do klienta. Z tego co zauważyłam nie ma tam tzw. masówki oraz odwalania roboty. Na bieżąco byłam informowana o postępie prac nad karabinami jakie im powierzyłam, a wszelkie zmiany były ze mną konsultowane.

Pozdrawiam i polecam .- Anna