Klecor Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Jako fan Operation Flashpoint przeglądam sobie screeny z zapowiedzi gry i tak mi się rzuciło w oczy: http://www.arma2.com/images/stories/galler...russianarmy.jpg Może ja jestem ślepy, a może ja się na mundurach nie znam (albo oba na raz), ale jak dla mnie to ten mundur jest w "barwach" polskiej panterki wz. 93? Czyżby rosjanie mieli podobny kamuflaż? A może Czechom się coś pomieszało (na innych screenach rosyjskie mundury wyglądają bardziej "rosyjsko")? Rosyjskie umundurowanie znam tylko ze zdjęć z Gruzji i Czeczeni, więc pytam bardziej doświadczonych. Pozdrawiam, TMK Quote
stockmann Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 (edited) Jak dla mnie to raczej "artikul S 193" lub "artikul S 14 BYu". Bądź to, jakaś odmiana "Flora'y". P.S. Przejrzałeś dokładnie resztę galerii ? Edited September 10, 2008 by stockmann Quote
kazik_ Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Mundur jest w kamuflażu Flora, kamizelka w "Lesie". A na tym skrinie widać gości w Partizanie :) Quote
Recommended Posts