Renata Michalik Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Uprzejmie informuje, iż zrobiłam sobie zdjęcie z AMPEREM i KRÓLIKIEM (nie równocześnie) i z wieloma innymi userami. "To powiedziałam ja - wystawca". Quote
aciepk Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 A ja was też odwiedziłem (Niestety bez zdjęcia :cry: ). Może pamiętacie takiego wielkiego chłopa, któremu opowiadaliście jak to leśnicy kupują wasze mundury na testy :-) Quote
amper Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Zdjęcie?! Kiedy? Jak? Ja nic nie wiem, nie widziałem! Jak zwykle dowiaduje sie ostatni 8-) . Quote
Renata Michalik Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 A ja was też odwiedziłem (Niestety bez zdjęcia :cry: ). Może pamiętacie takiego wielkiego chłopa, któremu opowiadaliście jak to leśnicy kupują wasze mundury na testy :-) Pamiętamy WIELKIEGO CHŁOPA... Pamiętamy też o wspaniałej młodzieży z liceów wojskowych, która przyjechała na targi z naszego powodu. Na razie "liżemy rany" i odbieramy telefony i faksy - efekt pobytu na targach. Justynka wkrótce umieści zdjęcia z targów w naszej galerii. Fajnie, że mogłam Was tylu poznać: AMPERA, ACIEPKA a nawet człowieka z brodą o nicku, którego nie umiem zapamiętać (KHTH...jakoś tam - bez obrazy :-P ). Quote
mieciu-saper Posted September 16, 2008 Author Report Posted September 16, 2008 Niestety ŻYWA REKLMA miała za daleko :( Quote
Wojtass Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Fajnie, że mogłam Was tylu poznać: AMPERA, ACIEPKA a nawet człowieka z brodą o nicku, którego nie umiem zapamiętać (KHTH...jakoś tam - bez obrazy icon_razz3.gif ). Kthulha. ;) Człowiek z Wrocławia. :-F Pozdro Kthulhu :P Sorry za OT, chciałem Panią Renatę oświecić. ;) Quote
Renata Michalik Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 CZUJĘ SIĘ OŚWIECONA!!! Quote
Kangur_AU Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Kilka zdjęć z MSPO: http://picasaweb.google.com/stopniak/POLANDMSPO2008Kielce# Quote
Recommended Posts