gunmaniak Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Postanowiłem zrobić cornershota do pistoletu asg.Może on strzelać na wprost,w prawo pod kątem 60 stopni ,lub w lewo pod kątem 60 stopni. Opis działania Przedni chwyt przekręcamy o 60 stopni w prawo,ruchome ramię obraca się w prawo o 60 stopni,lusterko na obrotnicy powstaje z poziomu do pionu i obraca się o 30 stopni. Celujemy przez przyżądy celownicze pistoletu. Strzelałem w domu do puszek-działa! zdjęcia już,już. Quote
Arthur Currie Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 A jak z siłą potrzebną do ściagniecia języka spustowego (chodzi mi tylko o to jak się ściaga spust, a nie konkretne wartości w układzie Si)?? Jak jest z możliwością podłączenia repliki np Scorpiona (chodzi mi o to czy da się wcisnąć replikę z magazynkiem poza rękojeścią)?? Samo podłączenie jakiejś kamery i ekranu nie będzie wielkim problemem jak mniemam, choć zakłądam że nie da odpowiedniej celności (zresztą lusterko pewnie też nie ułatwia sprawy a i szkoda go trochę). Gratuluje pomysłu i wykonania. Quote
gunmaniak Posted August 30, 2008 Author Report Posted August 30, 2008 Spust jest jest suwakowy i aby go ściągnąć potrzeba trochę większej siły niż do sciągnięcia spustu pistoletu. Skorpiona dało by się podłączyć ,sam myślałem nad podczepieniem MP5K,poprostu pilnik, wiertła i za godzinę wszystko było by gotowe. Przez lusterko wcale tak żle się nie celuje,im więcej ćwiczę tym szybciej i celniej strzelam,ot kwestja przyzwyczajenia,choć podczepienie wskażnika laserowego by pomogło . Quote
gunmaniak Posted November 29, 2008 Author Report Posted November 29, 2008 Ktoś chce zobaczyć moją nie wypikselowaną facyjatę? STRZAł 11/2008 ,strona78. Quote
Foka Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Widziałem, gratuluję! Nie podejrzewałem, że uderzysz tak wysoko :) Quote
Recommended Posts