Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Mam problem z Uzi'm (well D-93) tak gdy strzelam kulki leca w dół ! Poprostu Strzelam kulka leci prosto z 5-7metrów nieraz leci odrazu na dół albo po 2 Metrach a potem opada na dół ! Centralnie mnie to wnerwia ! Mi sie wydaje ze to wina Hop-Up ktory podkreca kulke w drugą strone i wtedy kulka nabiera rotacij do ziemi? mzoe ktos mi dokładnie wytlumaczy co zrobic ?

Powiem jeszcze że gdy kulka odpada leci z pewna siłą ! Gdyby leciała prosto bylo by fajnie .^

Edited by dukkk
Posted (edited)

Jakie kulki?

Producent, waga?

Mi sie wydaje ze to wina Hop-Up ktory podkreca kulke w drugą strone i wtedy kulka nabiera rotacij do ziemi?

Nie ma takiej opcji, bo to jest technicznie niemożliwe ;-)

Edited by konrad_es
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

He he obawiam się że tam ni ma hop up'a....w broni klasy 2 kosztuje on prawi tyle co ten uzi...do kosza...albo opchnij jakiemuś dzieciakowi...dobrze że strzela ;-)

Edited by gryncek1
Posted

Postaraj sie strzelać kulkami plastikowymi tzw.BB a nie łożyskami z pralki.. to pewnie pomoże, a teraz tak seryjnie... Chłopie zapewne przy takiej jakości broni nie możesz liczyć na więcej 6 m to i tak niezły wynik... choć lepiej wyjdzie jak weźmiesz garść kulek w rękę i po prostu nimi rzucisz wydając z siebie przy tym dźwięk wystrzału, zapewniam Cię że efekty będzie piorunujący dla gostka który oberwie taka "seryjkę" w takich wypadkach nikt nie zagra "terminatora" tylko będziesz musiał poczekać aż przestanie się śmiać ;-) Pozdrawiam