dukkk Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 (edited) Mam problem z Uzi'm (well D-93) tak gdy strzelam kulki leca w dół ! Poprostu Strzelam kulka leci prosto z 5-7metrów nieraz leci odrazu na dół albo po 2 Metrach a potem opada na dół ! Centralnie mnie to wnerwia ! Mi sie wydaje ze to wina Hop-Up ktory podkreca kulke w drugą strone i wtedy kulka nabiera rotacij do ziemi? mzoe ktos mi dokładnie wytlumaczy co zrobic ? Powiem jeszcze że gdy kulka odpada leci z pewna siłą ! Gdyby leciała prosto bylo by fajnie .^ Edited August 21, 2008 by dukkk Quote
0L0 Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 A mi się wydaje, że ta zabawka po prostu tak strzela i niewiele się na to poradzi :lol: PS. Szukaj pomocy w odpowiednim dziale. Quote
konrad_es Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 (edited) Jakie kulki? Producent, waga? Mi sie wydaje ze to wina Hop-Up ktory podkreca kulke w drugą strone i wtedy kulka nabiera rotacij do ziemi? Nie ma takiej opcji, bo to jest technicznie niemożliwe ;-) Edited August 21, 2008 by konrad_es Quote
dukkk Posted August 21, 2008 Author Report Posted August 21, 2008 No może mi sie wydaje ze to lipne kulki ^^ sproboje kupic jakies lepsze ! z neta ! Pogramy zobacyzmy ! Quote
Kilo11 Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Jeżeli używasz ,,żółtych,, kulek to życzę sukcesu ;D Kup kulki o wadze 02g. Quote
Wojtasp Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 też mam ten problem a używam białych kulek i leci góra 5 metrów co zrobić :) :evil: Quote
Huey Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 A co ma kolor kulek do ich wagi i jakości? Jak przedmówca. Wyrzuć to do kosza. Quote
gryncek1 Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 (edited) He he obawiam się że tam ni ma hop up'a....w broni klasy 2 kosztuje on prawi tyle co ten uzi...do kosza...albo opchnij jakiemuś dzieciakowi...dobrze że strzela ;-) Edited September 8, 2008 by gryncek1 Quote
Lechia Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Postaraj sie strzelać kulkami plastikowymi tzw.BB a nie łożyskami z pralki.. to pewnie pomoże, a teraz tak seryjnie... Chłopie zapewne przy takiej jakości broni nie możesz liczyć na więcej 6 m to i tak niezły wynik... choć lepiej wyjdzie jak weźmiesz garść kulek w rękę i po prostu nimi rzucisz wydając z siebie przy tym dźwięk wystrzału, zapewniam Cię że efekty będzie piorunujący dla gostka który oberwie taka "seryjkę" w takich wypadkach nikt nie zagra "terminatora" tylko będziesz musiał poczekać aż przestanie się śmiać ;-) Pozdrawiam Quote
Recommended Posts