Ruda Max Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Witam wszystkich. Chcielibyśmy serdecznie podziękować Społeczności ASG z całej Polski, że zaszczycili nas swoją obecnością na V Międzynarodowym Zlocie Pojazdów Militarnych w Bornem Sulinowie. Zabawa była świetna !! Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia na następnych Zlotach. Pozdrawiamy z Bornego. Ruda i Ślimak
birk Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 W imieniu Black Hawk Wałcz, dziękujemy za gościnę i miłą współpracę. Pozdrowienia dla wszystkich. I przypominam o specjalnych zaproszeniach na LW2 do Wałcza dla Rudej i Ślimaka!
Blejdas Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Nie.. to my dziękujemy Wam (Ruda i Ślimak) ;)
w1cked Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Chociaż do Bornego mam kilka km to nie mogłem być, bo byłem za granicą... :(:( Jak to się mówi, tak blisko a tak daleko... :) Słyszałem wiele dobrego i żałuje, że mnie nie było ;)
combat Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Combat Złotów również dziękuje za mile spędzony czas i miejsce w sztabie "majówkowym"
asmo Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 my też dziekjemy i pozdrowienia dla ekipy która spała z nami w budynku przy ognisku:)
Recommended Posts