Piromen84 Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 Witam wszystkich. Nie znalazłem takiego tematu w forumowej szukajce, dlatego założyłem nowy taki temat. Interesuje mnie rekonstrukcjia oddziałów rengersów podczas operacji w Panamie (89-90.r). Jakich rzeczy jeszcze potrzeba oprócz tych które wymieniłem poniżej? - Kamizelka LBV + pas LC2 - Hełm PASGT + pokrowiec woodland + kocie oczy - 4x ładownica US na M16 alice - 2x manierka alice - plecak alice - Medical - Kompasówka - Buttpack - buty Jungle - mundur BDU Woodland - gogle Sun, Wind & Dust - M16A2 / Beretta 92FS Quote
Shadow Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 Może się przyda. ;) Przy okazji popromuję swój podpis. :D Quote
ruffin-89 Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 To też może się przyda. LINK A dołożyć możesz jeszcze: - Saperke - Kabure Bianchi - Kamizelke PASGT - 2 Ładownice do M9 - Kompasówki bo przydają się do wszystkiego :twisted: A teraz ja mam pytanie, co to za ładownica na lewym ramieniu u 3 pana od lewej. Przypomina mi trochę tą Mollowską na radio z dużą metalową przelotką. W czymś podobnym w BHD trzymali, marker stroboskopowy. Quote
super Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 zdaje mi się że to pokrowiec na strobo a nad nim wisi gwizdek Quote
Recommended Posts