Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 3 months later...
Posted

Mam płyty od Ciebie :)

Fajne wykonanie, dobra masa, z czasem niestety materiał zewnętrzny odłazi ale da się z tym żyć :)

Raz płytka mi uratowała flaki po glebie na pręt zbrojeniowy :)

Płyty do testów były traktowane młotkiem 2kg - połamałem trzonek.

Wcześniejsze płyty jakie miałem musiałem zwęzić o ok 1cm - po przecięciu 4-5cm wyrzynarką (dobrą, SKIL), brzeszczot zrobił się niebieski i stracił wszystkie zęby :) Więc jest mocna.

Posted

Bo to jest do noszenia w kamizelce a nie do cięcia ;) Po związaniu i stwardnieniu mieszanki obróbka staje się już bardzo bardzo trudna. A material ma tendencje do odłażenia z powodu wklęsłości płyty, okleić rowno wklęsłą powierzchnie jest bardzo trudno, i najczęściej dotyczy to płyt Large, są większe i bardziej wklęsłe niz np M

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Da radę wykonać tylko jedną płytę gdyż mi CIRAS Strike Systems strasznie ciąży na plecy i przez to wygląda to dość niechlujnie jak jest taki odkryty kawał na plecach, a z przodu magazynki raczej tego nie zrównoważą, to może atrapa da radę.

• 3 months later...
  • 9 months later...
Posted

witam ludziska na starym temacie. macie może pomysł jak zrobić oznaczenia na sapi. mysłałem nas kupnem białego sprayu i wycieciu jakoś w kartonie,,size large, strike face , handle with care'' ale cieżko wyciąć zeby było prosto plus w dobrej odległośći. macie jakieś pomysły?

Posted

Wydrukować na papierze a4 dobierając dobrą czcionkę i dopiero potem wyciąć? Powinno zadziałać, nie sądzę żeby ktokolwiek bawił się w coś bardziej skomplikowanego.

Posted

Chłopie, jeśli masz problem z wycięciem kilku prostych kształtów (z czego większość można ciąć od linijki), to idź do lepszego punktu ksero lub zakładu drukarskiego, gdzie wytną Ci to na ploterze. Będziesz miał idealnie prosto. I drożej, rzecz jasna.

Posted (edited)

ślimak. Wycinasz od linijki ... To materiał którego opanowania wymagają na zpt w 4 klasie szkoły podstawowej.

Jeśli Cię to przwerasta, idziesz do byle firmy zajmującej się reklamami i dajesz tekst ( wraz z parametrami ) jaki ma być wyciety. Oni Ci to za parę groszy wycinają plotterem.

Ot i cała dupologia.

Pozdrawiam.

Edycja.

A jakby co, sam wezmę nożyk i Ci to "wyharatam" :icon_wink:

Edited by danesz
Posted (edited)

To może w ziemniakach niech sobie wytnie w pieczątkę cały alfabet, było w przedszkolu więc chyba prościej być nie może. Tylko pamiętaj na lewą stronę...taki myk ;)

Edited by CerberBP