Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Czemu miałbym płacić za odsyłanie go na gwarancję? Zaniosę do M.pl i niech się martwią. Dobra, to nie jest ważne - kupiłem i będę się z nim bujał. Szkoda tylko tych oznaczeń :(

Druga sprawa - można jakoś powymieniać w nim sprężyny, żeby opór zamka i spustu był bardziej zbliżony do oryginału (w zasadzie bardziej chodzi o spust, bo zamek pewnie musi być na tyle słaby żeby Blow Back mógł działać)?

Jakie magazynki do niego pasują?

Edited by dino1984
  • Replies 870
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na taiwanie na zdjęciach też były bez oznaczeń, przychodziły z oznaczeniami. Magazynki ja kupiłem od army, na taiwanie. Były po 89zl jakoś.

Na swojego glocka nie narzekam, fajnie chodzi, zero zacięć, blow back śmiga, no i zapłaciłem 232zl za niego :icon_smile:

Posted

Ja tuningowałem swojego glocka Tm, można go doszczelnić i dać spust regulowany to pozbędziesz się miękkości tego z repliki.

Tyle że pytanie jak masz z 300zł to można myśleć o złożeniu bardzo ładnego zestawu tylko pojawia się pytanie czy warto i chcesz tyle wydać.

Jeśli tak to pisz na pw to mogę Ci sprowadzić z Chin potrzebne części.

• 3 months later...
Posted

Te magi nadają się do wyrzucenia, z nimi są wieczne problemy. Zrobisz go a on za godzinę zaczyna puszczać. W jednym magu zawory puszczają, przekładasz je do innego i działają niby normalnie. Najlepiej je sprzedać i kupić od WE, tym bardziej, że są po 60zł na alledrogo.

• 2 weeks later...
Posted

No to napiszę coś od siebie :) .

Posiadam glocka 17 od marca tamtego roku , przebieg nie wiem jaki nie zwracam zbytnio na to uwagi.

replika służyła mi jako boczniak do snajperki ,początkowo miałem z nią masę problemów , wiesiła się,syfonowała .W sumie po miesiącu byłem w stanie się jej pozbyć byle by mi nie zatruwała życia. Acz doszedłem do wniosku by rozebrać ją co do śrubki ,wyczyścić ,nasmarować .Dodatkowo doszczelniłem ,wymieniłem gumkę . Od tamtej pory z repliką nie było żadnych problemów ,była totalnie bez awaryjna . w połowie sezonu mag zaczął puszczać powietrze -zmieniłem go na We. Replika na prawdę sporo przeszła ,rzucanie , strzelanie w deszczu , upadki . Działa do teraz choć została odłożona na bok ,gdyż przeszedłem na 18c We.

Co jak co ale replika jest naprawdę dobra jak na swoją cenę ,trochę w niej lata to i owo (spasowanie pozostawia wiele do życzenia ) ale działa i strzela a to najważniejsze :) .

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Mając wyjęty magazynek odciągam zamek do tyłu i puszczam a blokada zamka sama podskakuje do góry i go .. blokuje w skrajnym polozeniu , jakieś pomysły co z tym zrobić ?czyszczenie nie pomogło .

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie m@niacy ASG. Trafiłem tu przez jeden z testów waszego kolegi (http://wmasg.pl/pl/armoury/show/633861). Potrzebuję pomocy może coś podpowiecie. Temat lekko inny. Od niedawna zacząłem chodzić na strzelnicę ale prócz strzelania z broni palnej chciałbym doskonalić się w chwytach, celności itd. Upatrzyłem sobie model z którego strzelałem czyli Glocka 17. Do ćwiczeń chcę kupić również taki model. Pytanie: jakiej firmy polecacie i czy macie namiary na stronki sprawdzone z bezawaryjnymi "glocikami"? Pozdrawiam

• 2 months later...
Posted

Cylinder pasuje, sam montowałem. Na początku trochę ciasno chodził ale się dotarł. Co do mocowania cylindra to nie wiem ale myślę że również powinno pasować.

Pozdrawiam