Foka Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 Ja uważam że lepiej mówić po polsku niż bełkotać po angielsku. oczywiscie ze tak :) ale jak po polsku nazwiesz wlasnie dwie polowki na ktore "lamie" sie M-16? :) Quote
necrosx Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Witam Odświeżacze trochę temat. Zastanawiam sie nad konwersja wersji M16A3 do SR-25. Pomijam temat tuningu wewnętrznego i chce teraz skoncentrować się na zewnętrznym. I stąd moje pytanie. Jakie tworzywo proponowali byście na dorobienie łoża? Ja zastanawiałem sie nad rurką PCV utwardzoną wewnątrz żywicą poliestrową i matą szklana. Może znacie jakieś inne godne polecenia i raczej ogólnie dostępne materiały do wykonania łoża. Quote
necrosx Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Nie mozna edytowac postu więc dopisze, że metal odpada bo mówimy o replice z ABSu a narazie na wymiane body mnie nie stać. P.S Raczej to będzie konwersja M16A3 do SAM-R 8) Quote
Recommended Posts