imfar Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 Wybiłem oba piny. Próbuję złamać i nie daje rady. Próbuję rozsunąć i nic. A nie chcę przykładać za dużo siły, bo czuję, że coś mnie trzyma - blokuje. Stąd moje pytanie: jak to zrobić, czy jest jeszcze jakiś pin lub śrubka? Quote
hary934 Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 Wybij ostatni pin, przedni zostaw-posłuży jako zawias ;-) . Przestrzel broń ze dwa razy na semi, bo może tłok się zatrzymał w tyle i blokuje uszy. Quote
imfar Posted August 10, 2008 Author Report Posted August 10, 2008 Niestety nic z tego. Musi być coś jeszcze. Quote
0L0 Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 Najbezipeczniej jest zdemontować chwyt pistoletowy, odkręcić kolbę, wybić wszystkie możliwe piny (co by uwolnić gearbox) i dopiero oddzielić dolną połówkę od górnej. Quote
imfar Posted August 11, 2008 Author Report Posted August 11, 2008 Dzięki OLO. Jakoś poszło Twoją metodą i powiem szczerze, że gearbox był prawie jak przyklejony do górnej części body. Przy składaniu łatwiej nawet mi było ustawić gearbox w górnej części i dopiero nasunąć dolną. Quote
Recommended Posts