sjzmisiek Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 (edited) http://www.bron.pl/bron_pl/asg/produkty/pi...wy_aeg_b_t_mp5k coprawda nowość ale może już ktoś kupił , interesuje mnie jak ta mp5-tka wypada w porównaniu z TM-owskim mp5k Edited July 30, 2008 by sjzmisiek Quote
BaUEr Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 :roll: Hmm to chyba jedyny temat o tej replice na forum (no chyba że szukaj nie działa lub nie umiem szukać odpowiednio ;-) Jeżeli tak sorky ogólne) Czy ktoś widział MP5-K z CA dla osób lewo i prawo ręcznych równocześnie gdzieś? Bo replika która jest używana oburącz z selektroem tylko po jednej stronie troszkę... jest wg. mnie BE :wink: :mrgreen: nie mówiąc już o cenie ;-) Pozdrawiam BaUEr :uśmiech: Quote
Noxagon Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Hmmm cena jest okropna , po za tym MP5k CA ?!?! Coś mi się nie widzi ta replika. Quote
Dragunow Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 Niby dlaczego? Nie rozumiem. Seria B&T jest bardzo dobra i dobrze wykonana, nie specjalnie rozumiem co Ci się w niej nie widzi. Quote
Recommended Posts