mausser Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 (edited) Mam m4 QRF G&P na chrono wychodzi mi 306fps. Nic w nim nie zmieniałem - jest całkowicie stockowy. Chce podnieść jego osiagi do około 360fps (więcej póki co nie chce) i tu pytanie. Ponieważ jestem "świeży" w tuningu replik chciałem się poradzić bardziej doświadczonych jak osiagnąć w tej klamie wynik około 360fps bez konieczności wymiany polowy gear boxa? Czy wymiana sprężyny na m120 i uszczelnienie h.u. da mi taki wynik?Czy jezeli to zrobie to reszta stockowych cześci gb pociagnie to? jezeli tak to jakie polecacie spręzyny itp, Acha baterie mam G&P 8,4 2200Mha Z góry dzieki za rady. pozdrawiam Edited July 29, 2008 by mausser
Antol Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 Mam m4 QRF G&P na chrono wychodzi mi 306fps. Nic w nim nie zmieniałem - jest całkowicie stockowy. Chce podnieść jego osiagi do około 360fps (więcej póki co nie chce) i tu pytanie. Ponieważ jestem "świeży" w tuningu replik chciałem się poradzić bardziej doświadczonych jak osiagnąć w tej klamie wynik około 360fps bez konieczności wymiany polowy gear boxa? Czy wymiana sprężyny na m120 i uszczelnienie h.u. da mi taki wynik?Czy jezeli to zrobie to reszta stockowych cześci gb pociagnie to? jezeli tak to jakie polecacie spręzyny itp, Acha baterie mam G&P 8,4 2200Mha Z góry dzieki za rady. pozdrawiam 1.Używaj Polskich znaków, 2.Podobne tematy już są, 3.Nie ten dział, 4.Zamykam.
Recommended Posts