przemek10 Posted July 28, 2008 Report Posted July 28, 2008 Tak jak w tytule , na 4 zlocie Świętokrzyskim pokazała się telewizja , co prawda krótko ale zawsze coś . Wycinek wiadomości z wywiadem i kilkoma akcjami : http://pl.youtube.com/watch?v=HcEwr9Y0flo
aVirus Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 Dwóch kolesi z kamerami biegało po terenie Basry przez 5-6 godzin a materiał trwa niecałe dwie minuty. Miło by było gdyby TVP udostępniło całe nagranie jakie ma z Basry. Z tego co mają wyszedł by spoko film.
Wolf Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 Dwóch kolesi z kamerami biegało po terenie Basry przez 5-6 godzin a materiał trwa niecałe dwie minuty. To akurat normalne i nie ma co się dziwić. Telewizja żyje we własnym świecie i na swoich prawach. Mogę tylko ubolewać, że mnie tam nie było :cry:
PeePee Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 Przynajmniej dobrze wyszło. Spiker, jako jeden z nielicznych nazwał prawidłowo naszą zabawę "airsoftem" a nie "asg", ponadto dobrze dobrani uczestnicy którzy się wypowiadają na temat arisoftu. (nie jakieś dzieci z cymokałachami które przybyły pofragować). Migawka, ale przynajmniej dobra migawka.
przemek10 Posted July 31, 2008 Author Report Posted July 31, 2008 Dobrze nazwali ponieważ ktoś tam z redakcji też się strzela i pilnował żeby nic nie skopali .
Lajon Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Aż się zdziwiłem. Reportaż, chociaż krótki, miał ręce i nogi, żadnych błędów i całkiem ciekawie wyszło.
konrad_es Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Możemy sobie życzyć, żeby wszystkie takie były.....ale cóż. Pozdrawiam, konrad_es
zombie_snake Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 IMO jeden z lepszych reportaży. Widac, ze przynajmniej telewizje regionalne się starają.
w1cked Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Całkiem całkiem im to wyszło... a zlot także wyszedł im bardzo fajnie i klimatycznie... a co do tego, że w wielu miastach powstają grupy, to święta prawda... Grupy airsoftowe w małych miasteczkach wyrastają jak grzyby po deszczu ;)
Recommended Posts