Perun Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Po wielu godzinnym przeglądaniu tego zacnego forum :wink: nie udało mi się znaleźć odpowiedzi n a nurtujące mnie pytanie: Jaką baterię 10.8v o pojemności min. 2000 da się włożyć do kolby tej repliki nie robiąc większych modyfikacji? Z tego co wiem to producent zaleca baterię 8.4v typu dużego ale czy to oznacza, że baterie z większą ilością ogniw lub o innych kształtach tam się po prostu nie zmieszczą? Quote
gross Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 Po wielu godzinnym przeglądaniu tego zacnego forum :wink: nie udało mi się znaleźć odpowiedzi n a nurtujące mnie pytanie: Jaką baterię 10.8v o pojemności min. 2000 da się włożyć do kolby tej repliki nie robiąc większych modyfikacji? Z tego co wiem to producent zaleca baterię 8.4v typu dużego ale czy to oznacza, że baterie z większą ilością ogniw lub o innych kształtach tam się po prostu nie zmieszczą? Pełnowymiarowy large 9.6V wchodzi. 10.8V wchodzi tylko z tzw. "palcem" tj.: http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=1035 Quote
Recommended Posts