Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

To ja jeszcze dorzucę jedno pytanko od siebie....grzebiąc na alledrogo.pl znalazłem takie coś:

http://allegro.pl/item397018982_ladownica_...bundeswehr.html

Widzę,że producentem jest "kochany" Mil-Tec :roll: ale zastanawiam się,czy to nie jest aby produkt z okresu,kiedy firma miała kontrakt z BW i szyła porządnie-jak to zweryfikować? Mam poprosić sprzedawcę o foto metki? Będę bardzo wdzięczny za pomoc

Posted (edited)

Coś takiego od dawna dostępne jest w specshopie, jakości takiej jak wszystkie produkty mil-teca i raczej kontraktowe to to nie jest. Tyle że to chyba temat o spodniach...

Edited by fidell
Posted

Na pewno nie jest to kontraktowe ;) Wyglada jak standardowa Mil-tec`owa kicha ;)

Nie lepiej troche dolozyc i miec oryg. z demobilu?

Oczywiście że tak :D Chciałem się tylko upewnić, czy to jest kicha,czy nie-postaram się kupić oryginał :) I tym sposobem chciałem zakończyć rozmowę o ładownicy i podziękować za dobre rady. :) Natomiast temat "kontraktowych-niekontraktowych" portek pozostaje nadal otwarty...

Posted

Jeśli pojawia się nowe pytanie, to proszę o śmiałe zakładanie nowego wątku! Posty przeniosłem - dalszą dyskusję na temat "systemu modularnego" firmy MilTec proszę prowadzić tutaj ;).

Ronin