Ariaman Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 To ja jeszcze dorzucę jedno pytanko od siebie....grzebiąc na alledrogo.pl znalazłem takie coś: http://allegro.pl/item397018982_ladownica_...bundeswehr.html Widzę,że producentem jest "kochany" Mil-Tec :roll: ale zastanawiam się,czy to nie jest aby produkt z okresu,kiedy firma miała kontrakt z BW i szyła porządnie-jak to zweryfikować? Mam poprosić sprzedawcę o foto metki? Będę bardzo wdzięczny za pomoc Quote
fidell Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 (edited) Coś takiego od dawna dostępne jest w specshopie, jakości takiej jak wszystkie produkty mil-teca i raczej kontraktowe to to nie jest. Tyle że to chyba temat o spodniach... Edited July 22, 2008 by fidell Quote
TUZIOL Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 Na pewno nie jest to kontraktowe ;) Wyglada jak standardowa Mil-tec`owa kicha ;) Nie lepiej troche dolozyc i miec oryg. z demobilu? Quote
wolus113 Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 Za 60 złoty na allegro można kupić demobil w idealnym stanie jak nowy :) Quote
Ariaman Posted July 23, 2008 Author Report Posted July 23, 2008 Na pewno nie jest to kontraktowe ;) Wyglada jak standardowa Mil-tec`owa kicha ;) Nie lepiej troche dolozyc i miec oryg. z demobilu? Oczywiście że tak :D Chciałem się tylko upewnić, czy to jest kicha,czy nie-postaram się kupić oryginał :) I tym sposobem chciałem zakończyć rozmowę o ładownicy i podziękować za dobre rady. :) Natomiast temat "kontraktowych-niekontraktowych" portek pozostaje nadal otwarty... Quote
AWR_Ronin Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 Jeśli pojawia się nowe pytanie, to proszę o śmiałe zakładanie nowego wątku! Posty przeniosłem - dalszą dyskusję na temat "systemu modularnego" firmy MilTec proszę prowadzić tutaj ;). Ronin Quote
Recommended Posts