Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam

oglądając czasmi jakieś filmy czy to na DVD czy też w kinie bardzo często pojawiają się tam pewne modele broni które bardzo mi się podobają. Chciałbym poszukać sobie jakichkolwiek fotek tych zabawek ale bez znania modelu to szukanie igły w stogu siana :? . Zwracam się więc z prośbą do Was być może pomożecie :) . Prosił bym o wskazanie modelu danej broni a jak Ktoś miałby do niej jeszcze jakieś linki to byłbym zobowiązany :D . Narazie poszukuje 3 modeli lecz jak coś jeszcze upatrze to napewno ponownie zwróce się do was być może nauczymy się wspólnie czegoś nowego. Mam tylko nadzieje że nie rozpoznacie tego w minute bo wtedy to będzie wstyd :| .

Więc tak:

Leon Zawodowiec - broń krótka z charakterystycznym żłobkowaniem lufy używał ją cały czas bardzo mi się podoba.

Matrix 2/Terminator 3 - chodzi mi o broń której przezchwilke używał Morfeusz jest to napewno Glock ale jaki model tego nie wiem. Bron ta ma możliwość prowadzenia ognia automatycznego i ma długawy magazynek. W Terminatorze John Connor używał tego przez krótką chwile pod koniec filmu.

Akademia Policyjna - broń Hackerberego (nie wiem jak to się pisze :P ) jest to chyba Magnum ale wogóle się na nich nie znam.

Pozdrawiam :D

Posted

Szybko działacie :wink: dzięki za info dla wszystkich Glocka już znalazłem GHOSTS_Lukzari właśnie o tego mi chodziło i raczej nie jest to Berreta 93R którą sugeruje JAD_FILER bo ze strony o Matrixie wynika że takiej broni nie było w filmie jest za to Glock 18. Choć chwilke szukałem nie znalazłem ładnej fotki z długim magazynkiem tylko coś takiego:

g18c31s_small2.jpg

te już ładne:

Glock18C.jpg

ale szukam dalej.

Jeśli chodzi o Leona to na fotkach umieszczonych przez REMOV to napewno fotka 2,3 i ostatnia bo pamiętam tą scene :wink: ale chyba na części pozostałych jest ta sama broń ale z tłumnikiem oprócz tego chama :twisted: z pierwszego i czwartego zdjęcia więc Panowie co to za model :?: (chodzi o fotki 2,3)

Jeszcze poszukam tego Magnuma bo też mi się podoba no i jak macie jakieś linki to czekam jak dotychczas na linki lub fotki dzięki z góry :D

Posted

Fotka 2, 3, 8 i 9 to tak jak wspomniałem dwukolorowa Pietro Beretta 92F(S?)9x19 parabellum/luger z kompensatorem (pomyłka z tym tłumikiem...). Na zdjęciu 5, 6 i 7 też jest beretta jednak jednokolorowa z kompensatorem i krótkim tłumikiem.

Posted
dzięki za info dla wszystkich Glocka już znalazłem GHOSTS_Lukzari właśnie o tego mi chodziło i raczej nie jest to Berreta 93R którą sugeruje JAD_FILER bo ze strony o Matrixie wynika że takiej broni nie było w filmie jest za to Glock 18. Choć chwilke szukałem nie znalazłem ładnej fotki z długim magazynkiem tylko coś takiego:

na 100% jest to Glock 18C z dlugim magazynkiem... dlugi magazynek mozna dokupic, nie jest standardem :)

wersja ASG