Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

II Janowski zlot ASG - Janów Lubelski (10-12.09.2004)

Recommended Posts

Posted

Witam

Cóż... Pogratulować autorowi maila... Szczerze to brak mi słów... KOZI i PATowcy wysilili się, żeby zorganizować zlot. Jeżeli KOZI coś zarobił ( w co jednak wątpie) to jest to tylko i wyłącznie jego sprawa!!! Każdy wiedział ile płacił i jeżeli mu to nie odpowiadało to nie musiał jechać na imprezę. Jeżeli ktoś miał wątpliwości co do tego co się dzieje z jego pieniędzmi, mógł przed imprezą zadzwonić do ośrodka i poprosić o koszta noclegu itp. Jeżeli tego nie zrobił to po kiego teraz to rozgrzebywać i kogoś oczerniac??!! NIE KAPUJE TEGO!!! Jeżeli komuś cena imprezy nie pasuje to nie musi jeździć na zloty, będzie wielu chętnych na jego miejsce. Ja będę jeździł i będę na następnej edycji "Ice Shield" - mam nadzieję, że się odbędzie i uda mi się dotrzeć.

Należy KOZIemu dziękować za zlot, a nie krytykować go za "coś" tylko po to, żeby mieć z tego frajdę. Wyslił się, postarał i wielkie brawa dla niego i reszty PATu, która bez wątpienia także miałą ogromny wkład w realizację tej imprezy.

Jeszcze raz bardzo dziękuję za zlot!

Pozdrawiam

BoT

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

debilowi, który wymyślił , że impreza kosztowała ok. 2000zł proponuję zorganizowanie Zlotu na ok. 120 osób, z zapewnieniem zakwaterowania w domkach, ogniska z kiełbasą, piwem, grochówki oraz z przygotowaniem strzelanki oraz naszywki zlotowej. Jako zrzutkę proponuję 20zł - co pomnożone przez 120 powinno wystarczyć na całą imprezę i zapewnić jeszcze organizatorowi zarobek +/- 400 PLN.

Kozi - olej frajera bo szkoda czasu na takich malkontentów...

Posted

liste osób nagrodzonych zamykam.

kto sie do mnie nie zgłosil to trudno pzrepadło:/

do okńca tygodnia wyśle dane osób nagrodzonych (które sie ze mną skontaktowały) do sklepów.

ps

została jedna znizka na 50pln w FA, dostanie ją ten kto jako pierwszy sue tutaj wpisze oczywiscie pod warunkiem ze byl na zlocie.

czekam do czwartku

• 4 months later...
Posted

WITAM

dostalem kolejny list

Cześć

Dopiero dzisiaj na forum zobaczyłem że dostałeś takiego majla?? na temat zlotu w Janowie Podlaskim i chciałbym Cię przeprosić napewno nie zasłużyłeś na takie oskarżenia a zlot był bardzo fajny

Bardzo przepraszam za kłopoty ze zwrotem piwa zupełnie nie rozumiem swojego zachowania i z perspektywy czasu wydaje mi się moje zachowanie karygodne

Apropos majla nie byłem jego autorem ale chyba wiem kto

W każdym razie Netador Siedlce w osobie mojej i oddziału bardzo przeprasza za swoje zachowanie i wyraża uznanie dla Ciebie za to że Ci się chce organizować takie zloty Tak trzymać i z przyjemnością przyjedziemy jeszce raz jeżeli tylko będzie taka możliwość i jeżeli zostaniemy zaproszeni

Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam

Andrzej Kowalski

Czeczen

Netador Siedlce

nawet zapomnialem o sprawie :] zastanawia mnie tylko jedno kto i po co sie pod Natadora podszywał? :/