Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

adapter trzeba poprawiac aby dobrze działa :) u mnie adapter nie chciał działać z magami boyi'a nie cwchodziły normlanie i nawet wsyp kulek w adapter uniemożliwoał przejscie ich swobodne, skalpel czyni cuda nie tylko na cyckach kobiet :)

Posted

A ja miałem szczęście bo kupiłem adapter z tej 1 partii i jest wporządku :)

A co do poprawek, to u moich znajomych trzeba było po prostu szlifować jedną ze ścianek bo była wypukła

Posted

U mnie problem z podawaniem wiąże się z potwornym lataniem maga w tym adapterze... dzisiaj podziałałem trochę z taśmą i jest lepiej. Pytanie na jak długo :/ Zaczynam doceniać magi od Gietki, jakby nie patrzeć, chyba najlepiej siedzące w gnieździe magi airsoftowe :D

Posted

Co dokładnie poprawiłeś, bo mnie też adapter już do szału doprowadza... ?

komin kulek i ścianki wew trzeba było scinac jak również z zew szlifowałem bo dziad leeedwo wchodził w doy i rozpychał je .

• 3 weeks later...
Posted

Duzo lepsze jakosciowo i cenowo sa G&G

Nie w pełni się zgodzę:

1. Jeśli chodzi o cenę, róznica minimalna:

- link do G&G,

- link do Xtreme

2. Jeśli chodzi o jakość, uważam, że Xtreme również nieco lepsze (nie miałem na nich zacięć, choć mam lufę 6,03), co właśnie znajduje odzwierciedlenie w cenie.

Posted

2. Jeśli chodzi o jakość, uważam, że Xtreme również nieco lepsze (nie miałem na nich zacięć, choć mam lufę 6,03), co właśnie znajduje odzwierciedlenie w cenie.

Chyba Cie Bóg opuścił. Oczywiście używałeś G&G? I miałeś na nich zacięcia?

Posted

ma ktoś kolbe snajperska od SRc w gietce JG ? czy chwieje sie czy trzeba poprawiać cos ? bo np G&P w body CA lata lekko. ( widziałem u dwóch kumpli.) jak z wykonaniem i fakturą materiału ? czy taka jak body ? bo mam zamiar kiedys kupic bo mam dosc noszenia batki w skarpecie :P

Posted

Spełnia swoje zadanie, nie jest łamliwa. Biegałem z uszkodzoną przez 2 lata i nic jej się nie stało.

Co do kolby snajperskiej to z moich doświadczeń wynika że problemy są z zatrzaskami. Do TM nie podchodzi zatrzask CA, nie wiem jak z zatrzaskiem G&P. Ale jak widzę SRC do JG pasuje, ciekawe jakby było z TM'em i czy zatrzask CA czy TM pasowal do JG.

Posted

mam pytanie, jak jest z oryginalna kolba ?, jest łamliwa czy poprostu spelnia swoje zadanie ?

Po prostu spełnia swoje zdanie ;) Dla mnie trochę za krótka, ale nie wiem jak by było z lunetą bo i tak nie wiele widać ;)

Pozdrawiam.

Posted

Moja wypowiedz byla na pytanie Azura :P

A luz jest ale to tyci tyci w przypadku body JG + G&P kolba (przy body CA nie testowalem).

Przy batce 10.8V kolbe bedzie mozna miec tylko na 3/4 pozycji rozsunieta (na 3 pozycji tylko jesli batka ta nie bedzie miala szpary na dziure w prowadnicy aby kolbe skladac)

Posted (edited)

345zł plus przesyłka :P waga: 398g i wysępie jakis rabacik :) wymiary pakietu: 27x49x160mm,

a jak nie wejdzie to weźmie sie mniejszy ciut :P

3700mAh : wymiary pakietu: 18x46x143mm, waga 320g

3200mAh - wymiary pakietu: 23x48x143mm, waga 293g.

jakbys mógł Ari ocenić który z nich wejdzie do kolby to będe wdzięczny baaaaardzo :)

wiem że masz ni-cd ;) 9,6 RC 2400 sanyo :P

Edited by seger
Posted

Moja Ni-Cd wystaje z prowadnicy o 8mm (czyli nie moge zlozyc kolby na 1 pozycje, ale na 2 juz bez problemu razem z wystajacymi kablami)

Ni-Cd ma wymiary 45x24x174mm

Prowadnica w srodku ma przekroj 50x24mm

Takze jak widac, twoj duzy kloc nie wejdzie do prowadnicy G&P (ale uwaga !! To G&P, byc moze w kolbie SRC wymiary prowadnicy od wewnatrzn sa inne)

Ale za to 2 pozostale ktore podales, zmieszcza sie bez problemu i na dodatek bedzie mozna na full kolbe skladac :)

Jak coś, to służę fotami jak to wygląda

Zakupem i rabacikiem sie zainteresuje z pewnoscia :) . Ale to jeszcze nie teraz, bo sa inne wydatki :) . Ale predzej czy pozniej sie odezwe :D