Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Ostatnio w swojej giecie zamontowałem sprężynę M120 Systema. Po jakiś 500 kulkach rozwalił się tłok. Metalowy ząb wyrwało, a dwa kolejne plastikowe troche splaszczylo :P

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ostatnio w swojej giecie zamontowałem sprężynę M120 Systema. Po jakiś 500 kulkach rozwalił się tłok. Metalowy ząb wyrwało, a dwa kolejne plastikowe troche splaszczylo :P

hmm.. a u mnie, stockowy tłok, M120 systemy, głowica prometheusa, stockowe zębatki, łożyska systemy

i nadal śmiga, już ze 3000 kulek...

chyba miałeś pecha...

Posted

Czy ktoś używa magów low-cap BOYI/P&J? Nie wiem czemu u mnie (mam 2 sztuki) po napełnieniu magazynków i stuknięciu jednym o drugi (np. przy złączaniu ich razem), mam gejzer kulek. Czy powodem takiego stanu rzeczy jest lipne wykonanie? Ktoś ma podobnie z tymi magami? Powoli zaczynam żałować że nie kupiłem mida King Arms, albo lowa CA.

A co do tych magów,ja mam 5 magow PJ/Boyi i w jednym magu tez mialem taki problem ze wywalało kulce,rozbież maga i wymień tą sprenżynke podtrzymjuąca kulki na jakąs inna np od dlugopisu i bedzie git :D Ja tak zrobiłem i działa jak bedzie za dluga to ja troche przytnij jakimiś kombinerkami ;)

Posted

Bo powiem Wam, że mój adapter zaczyna mnie bardzo denerwować i jakby ktoś był chętny to mogę się zamienić na wspomniany wcześniej, bądź go sprzedać.

johny,

a ten tój adapter to co to jest ??

Posted

Ja mam prośbę do ludzi posiadających przynajmniej 2 magi do G czy ktoś mógłby zmierzyć największą szerokość dwóch szczepionych magów?

z góry dzięki

Posted (edited)

Jeśli chodzi o hi-cap'y to w tym miejscu :

dsc00293xs5.th.jpg

mają około 7 centymetrów :)

a przy stopce na dole 7 ...

Nie wiem, chyba coś mi wzrok szwankuje bo wydaje mi się że na dole są szersze :)

PS: Oba hi-capy są stock'owe z z Gietek "c" i "k" :)

Dzyndzle do spinania po bokach to różnica około 3-5 mm o0

Edited by jakub522
Posted

Ile ta replika moze działać uwzględniając odpowiednie smoarowanie olejem silikonowym itp., i rozładowywanie akumulatora po każdej strzelance?

Głupszych pytań nie było? To jest zabawka. Jedna z najlepszych wyprodukowanych w chinach. To nie pierwiastek, żeby określić mu czas połowicznego rozpadu.

Posted

JA mam ją od prawie 2 miechów i jest git :)

A co do trwałości, miałem G36c i po 2 latach pierwsza poważna usterka :( tak o to mam już tylko G36k ...

Ale chinole to loteria :)

Posted

A ty byś się nie smucił że popsuła ci się replika którą bardzo lubisz a nie chcesz w nią ładować kasiorki ;) dobrze się spisywała, zmieniłem ja na G36k :) może i dobrze :)

Sry za OFfToP :}

Posted

Smuciłem się jak padła mi moja giwerka drugi raz w ciągu roku, ale na dłuższą metę, chciałbym mieć jedną usterkę na 2 lata, zawsze to jakiś pretekst by wpakować coś nowego. Koniec offtopu ;)