Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Przepraszam, że piszę tu. Uprzedzam, że szukałem i nie znalazłem odpowiedzi. Czy celownik typu RD30 Military Type będzie pasował do giety? Chodzi mi o montaż: ten kolimator ma montaż niski i nie jestem pewien czy będzie dobry.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Siema, czy to normalne, że stockowy Hi-Cap przy wkładaniu nie robi 'klick' ? Tzn. czasami tak, gdy walnę go od spodu ale nie o to chodzi - przez brak tego dźwięku czasami nie wiem czy magazynek siedzi czy nie :\

Posted

Jak wybiłeś pin to szczerbinkę trzeba siła wyciągnąć do góry. U mnie siedzi ciasno i trzeba się chwilę pomocować, żeby ją wyciągnąć.

A co do mid capów to dostępne w tym momencie są jedynie na zbrojowni (g&p 70 zł sztuka).

Posted

Elo. Kupiłem ostatnio własnie g36 od jg. Mam pytanie. Mam stocka i chce do niego wsadzić lipo bo są tańsze, mniejsze i kolega ma ładowarkę. Czy LiPo o napięciu 7.4 v będzie dobry? Słyszałem, że ma taką moc jak zwykły o 9,6v. Nie chce tam pchać 11.1v lipo bo mi karabin wypierdzieli w kosmos :D!

pozdrawiam i czekam na rady.

Posted

Powinno wystarczyć. Ja kupiłem 11,1 i mam wrażenie, że to trochę za dużo :)

Ale w sumie jestem zadowolony. Reakcja na spust jak przy strzelaniu z napiętej sprężyny ;)

Koledzy mówią, żebym brał 11,1 ale wydaję mi się, że przy pierwszej lepszej serii to mi ten karabin wybuchnie :D

czy jakbym chciał 11,1 to musiałbym coś zmienić na wzmocnione? Jakieś zębatki czy coś. Chodzi mi o kulture pracy, żeby się nie popsuło ;p

Twoja jak sie trzyma?

Posted

Zębatki akurat powinny wytrzymać, o tłok się martwię. Ja w gerboxie nie wymieniałem nic. Za to wmontowałem kable niskooporowe i mosfeta, żeby się styki nie spaliły.

Poza tym uważaj na rozmiary, bo 11,1 są grube. Ja mam turnigy 2200 mAh i do chwytu nie weszła, musiałem ja dać do ładownicy na kolbę.

Dzisiaj będzie pierwsza strzelanka z udziałem tej baterii, więc zobaczymy :)

Posted

Ja ogólnie polecałbym uważać na stockowe tłoki od JG bo w swojej giecie dostałem jakiegoś bubla ,którego zjechalem po 4 tysiącach kulek na baterii dołączonej do zestawu.

dobra to kupuje 7,4 v :D nie będe jej męczył.

dzieki za rady :D!