HUGO_HUGO Posted July 12, 2008 Report Posted July 12, 2008 Witam,czy położenie otworu w cylindrze typu 1 do kropusu jest istotne czy jak sie założy tak ma działać ? Quote
poldeck Posted July 12, 2008 Report Posted July 12, 2008 (edited) No ogólnie ma być otworem ku tyłowi gb ;-) . Inaczej będziesz mieć jakieś 40 fps jeśli w ogól jakiekolwiek. No i zależnie od tego w jakich warunkach sie strzelasz, otworem na bok gb jak ogólnie twoja replika pozostaje czysta, lub otworem do dołu (do popychacza) jeśli zwykle ją "ciorasz" w piachu i innych pyłach. Edited July 12, 2008 by poldeck Quote
DyingFetus Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 po moim pierwszym rozkręcaniu repliki założyłem właśnie cylinder odwrotnie i kulki leciały na jakieś 1-2 m :wink: zamierzchle dzieje :-F Quote
HUGO_HUGO Posted July 15, 2008 Author Report Posted July 15, 2008 To ja wiedziałem że cylinder "dziurom" do tyłu(w stronę kolby) tylko nie wiedziałem czy położenie tej "dziury" (góra/dół) jest ważne :roll: Quote
Recommended Posts