Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam, nie znalazłem innych tematów z tym związanych - może przez pośpiech, nie ważne. Tak jak w temacie mam problem. Odpadł ten mały zasrany dzyndzel i osłona jest cały czas otwarta :poddanie: i mam pytanie: czy ktoś ma jakiś patent aby to naprawić :?: z Góry dzięki za pomoc.:arrow: ;-)

Hikossi

Posted

Taa wystarczy zrobić patent stosowany w CA, jak powiedział przedmówca.

Jak nie to możesz po prostu spróbować dorobić ten bolec z kawałka drutu, czy coś podobnego. Albo poszukaj kogoś w środowisku kto wymieniał plastikowe body na metal to na pewno będzie miał takie coś w zapasie.

Pozdrawiam

Posted

Ja polecam tez zamianę sprężynki,przynajmniej przypadkiem Ci się klapka nie otworzy podczas strzelanki.

Viamortis-Ta sama część padłą mi w marcu W HK 416.Próbując jakoś to załatwić obdzwoniłem wszystkie większe sklepy ASG (capri,gf,krk,asgshop i specshop)

i nigdzie nie mieli a pani z Krakowa uprzejmie powiedziała że jeżeli czegoś nie ma na stronie to i u nich też.(Dziwna z tym sprawa troszkę bo komory do m14 Agm-u nie mają na stronie a przyszła szybciutko :???: )

Posted

Mnie wymienili ;). Zależy kiedy dzwoniłeś. Ja musiałem dwa tygodnie czekać na dostawę (w marcu), może szybko się rozeszły, albo "uprzejma pani z Krakowa" nie chciała, żeby się szybko rozeszły.

Posted (edited)

Dzięki za foto tak zrobiłem xD a co do krakmana faktycznie mają to za około 15 zł jak mówili pozdrawiam.

p.s. będe pomiędzy 11 a 19 lipca w Zakopanym może zachacze o Kraków. Jeśli ktoś wie coś o jakiejś strzelance niech da znać jak może.

kom 500675604

z góry dzięki

Edited by hikossi
Posted

A możesz dać linka do tej części bo nie mogę jej znaleźć :wink:

nie mają na www tylko osobno jak chcesz. Zamiast walić sie w łeb napisz do nich meila :poddanie: