Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Chodzi mi o repliki

http://gunfire.pl/product-yid-1152190024-HK-416-JG6621.html JG

http://gunfire.pl/product-yid-1152191221-E...lika-HK416.html AGM

Wiem, że są nowe na rynku, ale może ktoś miał z nimi styczność. Replikę będę sprowadzał z HK. Za AGM przemawia metal body i więcej fps (co prawda te z JG też by wystarczyły). Szukałem na forum, nie ma nic. Ew. pozostaje mi lektura tematów i porównanie. Z góry dziękuję.

Posted

Zdecydownie HK 416 (polecam wersję ze stałą kolbą) nie wiem jak jest z FPS-ami w JG ale HK416 AGM ma przebłyski w rodzaju 456 fps (zwykle strzela koło 413) oczywiście cudne metal body i dobra celność

Posted (edited)

A jaki jest gdzieś zasięg celny i maksymalny?

Czy dużo będzie się różnił po wymianie gumki na systemę?

Edited by baczus
Posted

trafiłem w tarczę z 30 metrów (dalej nie próbowałem) kulka leci na jakieś 40-50 metrów a gumki jeszcze nie wymieniłem (bo nie było Guardera, a tylko takie preferuję)

• 2 weeks later...
Posted

może ktoś się jakoś szerzej wypowieszieć? np ktoś kto mógłby porównać je w rękach pod względem wszystkiego? jakaś foto recenzja jednego albo drugiego... albo najlapiej obu :D

pzdr

Posted
Miałem okazje porównać to HK od AGM z moim od VFC i cudne to body nie jest na pewno! Ludzie w temacie o HK416 AGM piszą że body chociaż metalowe, to jest kruche.

Bo obudowa jest raczej ze ZnAl-u. a to materiał jest kruchy, no ale bez przesady!!!

Stal dopiero wchodzi w najnowszych generacjach.