Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

z innej beczki - o 11:00 prezentacja LIVE systemu VBS2:

Podobny setup do tego z BF3.

Zapraszamy.

K.

Zapraszamy.

K.

Zapraszamy.

K.

Zapraszamy.

Dodatkowo:

Pozycja UAV:

-uav

Pozycja artylerii:

-mlrs

K.

• Replies 972
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czołem,

BS-2 (w standardzie MBS-2) w maskowanieu PENCOTT Green Zone i Sandstorm:

Będzie można zakupi w detalu ?

Możesz mi powiedzieć, w jakim to tajemniczym celu kopiowałeś CAŁEGO POSTA ZE ZDJĘCIAMI tylko po to, aby zdać jedno pytanie?

Dobra rada - nie rób tak więcej.

Królik

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Hello Gang!

Trochę zaległości, po pierwsze nowy plakat na 2012:

SPECOPS_plakat_2012.jpg

Po drugie zaginiony artykuł na Equipped.pl:

http://www.equipped.pl/specops-fbi1-sky-marshall/

specops_fbi11.jpg

Po trzecie:

Szukamy ZORGANIZOWANEJ ekipy z okolic KIELC do modelowania naszego sprzętu na MSPO - czyli chodzących modeli - zainteresowane osoby proszę o kontakt na: info@specops.pl

Po czwarte:

Hipopotam_upgrade.jpg

Miłego weekendu,

Pan Kangur.

K.

Posted

Czołem,

Chałturzymy teraz większe zamówienie w A-TACS i A-TACS FG - MBS-2 i nowy kombinezon KTS-2 - jak ktoś chce się podłaczyć, to teraz jest okazja - termin dostawy - poniżej 21 dni od teraz.

info@specops.pl

A_TACS_FG-Pattern-Swatch.jpg

K.

• 3 weeks later...
Posted

Hello,

Jak ktoś chce MBS-2 w A-TACS albo A-TACS-FG to meldować, teraz odszywam kilkaset sztuk to się w detalu też można załapać. Do kompletu BS-2 z ATACS + Polartec też są - mejla słać na info@specops.pl, oczywiśćie v. NYCO IRR.

K.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Plecak PRS-1 + mundury MBS-1 podczas ćwiczeń MOSG:

PRS-1_SG_MOSG.JPG

K.

ZAPROSZENIE

Szanowni Państwo,

Mam zaszczyt zaprosić do odwiedzenia stoiska firmy SPECOPS podczas jubileuszowej, dwudziestej edycji Międzynarodowego Salonu Przemysłu Obronnego w Kielcach, w dniach 3 – 6 września 2012.

W tym roku SPECOPS Sp. z o.o. wystawia się na łącznej powierzchni 145m2, na której zaprezentujemy między innymi:

-taktyczne środowisko symulacyjne pola walki VBS2 w najnowszej wersji 2.0,

-zaawansowany symulator artyleryjski VBS2 FIRES,

-trenażer procedur wezwania wsparcia lotniczego CAS - VBS2 STRIKE,

-trenażer uniwersalny armaty przeciwpancernej 85 mm D-44,

-system kompleksowego szkolenia żołnierza i elementów ugrupowania bojowego – MINERVATM,

-kopuła multimedialna IGLOO DOME (używana min. do szkolenia FAC/JTLS/TACP),

-system symulacji batalionowej sieci łączności CNR-SIM PRO,

-programy szkoleniowe CASPIAN LEARNING – VBS2 WORLDS,

-trenażer dla skoczków spadochronowych do szkolenia z przelotów w systemie HAHO.

Wybrane technologie zostaną zaprezentowane w dedykowanej, 9-metrowej kopule multimedialnej H4 IGLOO DOME, na połączonym stoisku BUMAR – SPECOPS.

Nasi partnerzy zaprezentują również rozwiązania szkoleniowe dla operatorów przeciwlotniczych pocisków kierowanych GROM, zestawów przeciwlotniczych ZSU-23-2 oraz rozwiązań dla personelu bezzałogowych statków powietrznych (BSP) oraz śmigłowców wojskowych (bojowych, transportowych, CSAR).

W ramach współpracy, Ośrodek Badawczo Rozwojowy Urządzeń Mechanicznych OBRUM (Grupa BUMAR) zaprezentuje SK1-PLUTON, czyli prototyp sieciocentrycznego symulatora KTO ROSOMAK. Jest to, na chwilę obecna, najbardziej zaawansowany symulator wozu bojowego na świecie, oparty o technologię VBS2 FUSION.

MSPO jest również okazją do ogłoszenia oficjalnego rozpoczęcia działalności Bohemia Interactive Simulations POLAND, którego SPECOPS jest udziałowcem.

Na tegorocznej ekspozycji nie zabraknie również akcentów z zakresu umundurowania i wyposażenia – zapraszamy do zapoznania się z naszą najnowsza ofertą umundurowania dla jednostek specjalnych oraz personelu BSP.

Do zobaczenia w Kielcach!

Z poważaniem

Maciej Stopniak

Prezes Zarządu

PS - technologia IGLOO DOME być może jest Wam znana:

http://youtu.be/eg8Bh5iI2WY

Robimy to samo - tylko z brygadą artylerii.

K.

Edited by Kangur_AU
  • 2 weeks later...
Posted

Czy znadja sie osoby które były chętne by posłużyc jako manekiny dla Specopsa?Wraz z kumplami bylismy juz zgadani że na 100% jestesmy gotowi by kilka dni pochodzic w szpeju Specops,ale niestety jakis "bardzo miły" Pan nie dał nam konkretnych danych.Rozmowa sie skonczyło w trakcie obgadywania szczegółów....Jakos wywarli na mnie nie zbyt miłe wspomnienia..

A możesz to napisać PO POLSKU? Twój post to bełkot.

Guest extremateria
Posted (edited)

Ja byłem chętny, ale nawet nie dostałem odpowiedzi. Olali i tyle. Potem napisali w swoim temacie, że potrzebują jakiegoś "zespołu" na miejscu.

Edited by Materia
Posted

Panowie,

dostaliśmy wiele ofert na "manekiny" - wygrała ekipa z JS4018 - każdy miał mój numer tel, wystarczył jeden telefon żeby potwierdzić zaprzeczyć.

Szukamy partnera z możliwością organizacji, dyscypliną, inicjatywą i logistyką - JS4018 była najbardziej przekonywująca i ten wybór okazał się słuszny.

Wszystkim, którzy odwiedzili nas na MSPO, serdecznie dziękujemy - przepraszam że nie miałem czasu z każdym porozmawiać, czas targów jest bardzo specyficzny.

Postaram się jeszcze dzisiaj wrzucić trochę zdjęć.

Pozdrawiam,

K.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Czołem,

Mamy zaszczyt przedstawić pierwszą publiczną prezentacje eksperymentalnego wzoru maskującego MAPA opracowanego przez doktoranta wydziału Architektury i Wzornictwa ASP w Gdańsku Macieja Dojlitko. Wzór maskujący MAPA został naniesiony na mundury SPECOPS MBS-2.

Rodzina wzorów maskujących MAPA została opracowana na podstawie badań środowiska, roślinności i kolorystyki spotykanej w Polsce. Wzór jest dostępny w kilku odmianach kolorystycznych. Mamy zamiar zamieścić wstępne wyniki prac porównawczych w terenie w najbliższym czasie

MAPA_12_10_2012_04.jpg

MAPA_12_10_2012_05.jpg

MAPA_12_10_2012_06.jpg

MAPA_12_10_2012_07.jpg

MAPA_12_10_2012_08.jpg

MAPA_12_10_2012_09.jpg

MAPA_12_10_2012_13.jpg

MAPA_12_10_2012_14.jpg

MAPA_12_10_2012_17.jpg

MAPA_12_10_2012_18.jpg

K.