snip Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 witam posiadam sprężynowego shotguna m47c short czarno-drewniany Double Eagle producent podaje że replika jest bardzo mocna i ma 310fps NIE PRAWDA!!! replika jest słabsza bo nie potrafi przebic puszki... w celu poprawienia mocy zdecydowałem sięna wymianę sprężyny na mocniejszą (390-420fps) szukałem i znalazłem sporą ilosc sprężyn, ale nie wiem które będą pasowac i czy nie bęzie problemu z naciąganiem i odbiciem spustu. i ty moja prośba: czy możecie poszukać odpowiedniej do tej repliki sprężyny (390-420fps) i powiedziec jak dokładniej ją zamontować pozdrawiam i liczę na waszą pomoc jeśli tema już siepojawił to proszę o danie linku
jacula Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Jak wstawisz taką sprężynę to replika się posypie po pierwszym strzale. Proponuje uszczelnić i dłuższą lufę dać.
HUGO_HUGO Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 takiej sprężyny nie da sie do tego założyć bo shot się posypie o nawet jednego strzału nie oddasz poza tym standardowe springi od aeg nie będą pasować,tuningowanie tego shotguna jest bez sensu i tak
snip Posted July 5, 2008 Author Report Posted July 5, 2008 no to dzięki za rade i proszę o zamknięcie tematu...
Recommended Posts