Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

TARCZA KRUKA II (Elbląg 19-20 czerwca)

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich 8) Pragne powiadomić iż w okolicach 19-20 czerwca odbędzie się 2 zlot ASG w Elblągu.

Szczeguły, reulamin zostaną przedstawione w późniejszym termine.

Pozdrawiam Specnaz :)

Posted

witam,

a to bedzie jedno czy dwudniowa impreza??

jesli dwu to czy mozna gdzies tanio przenocowac?? bo z Krakowa daleko.

Mysle ze pare osob by chetne pojechalo do was a z nami troche z Jaworzna.

Posted

Przyjazd prosze planować na piątek, wiczorem tradycyjnie wieczorek integracyjny z ogniskiem, piwem ...

Nocleg prawdopodobnie jak w zeszłym roku w sali sportowej (na podłodze są maty, nie będzie twardo;)

Nie moge jeszcze podać dużo szczeg. (termin daleki)

Pozdrawiam :D

Posted

Witam.

Na razie mogę powiedzieć tyle, że ekipa FST z Poznania byłaby potencjalnie zainteresowana tą imprezą. Najprawdopodobniej bylibyśmy w stanie wystawić około 5-6 osób z elektrykami.

Ale więcej szczegółów podam, jak będę ja znał.

Pozdrawiam

Posted

specnaz, ja i anka napewno sie pojawimy :D

zeszloroczny wypad do dresiarskiej stolicy (w sesnie twojego kochanego elblaga) wspominamy bardzo milutko...

mam tylo prozbe...obiecja mi ze bedziesz mial te "fajne" i "klimatyczne" skarpetki.... maskowanie miejskie elblaga :wink:

pozdrawiam :P

ps. do wszystkich panow: ZAKAZ CHRAPANIA!!!!

Posted
Może irządzimy małe polowanko na dresy?

Tak? :twisted: A ile (jeśli w ogóle 8) ) będziecie płacić za głowę?

Bo wtedy moi najemnicy na pewno się pofatygują :lol: :lol: :lol:

No chyba, że robicie to dla "dobra sprawy"...

Cóż, dobre i to 8)

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Witam ponownie, termin zlotu zbliża się nieubłagannie, chce przypomnieć o tym małym wydarzeniu o ile wydarzeniem się stanie.

W tej chwili wiem prawie na 100% że mamy zpewnioną pomoc wojska, więc jak w poprzednim roku będziemy mieli ciężarówki, grochówkę, może BRDMa. Nocleg i całą reszta tradycyjnie. Naszemu zlotowi biędzie towarzyszyć cały blok imprez związanych z Dniami Elbląga.

Przyjazd prosze zaplanować na piątek, weczorem tradycyjnie piwko (bezałkoholowe) ognicho i t.p. W sobotę Suchacz (o ile przetrwa do zlotu :wink: ) a w niedzielę Barzant czyli male przedstawionko dla "cywili" oraz lesne szaleństwo ala Vietkong.

Wpisowe 20 zł czyli symboliczne, mam nadzieje że impreza będzie rómnie udana co w zeszłym roku.

Zgłoszenia można nadsyłać na adres sbu-specnaz@o2.pl lub zapraszamy bez zgłoszenia. Wpisowe na miejscu, nasz cel to dobra zabawa w sympatycznym gronie.

Serdecznie zapraszam i pozdrawiam SPECNAZ :D

Posted

Heh już sie nie moge doczekać (bo to tylko miesiac został) i na 90%wpadne choć dopiero w sobote rano bo 18 egzamin mam i nie wiem czy ktos będzie czekal na zwykłego freitera by go podrzucić do Elbląga ale chyba dam rade sie wyrobić.

Posted
W sobotę Suchacz (o ile przetrwa do zlotu :wink: )
Tak, Spetnaz trzeba wziąść to pod uwage i to bardzo poważnie, nie wiem kiedy ostatnio tam byłeś ale z Suchacza już niewiele zostało (budynki) :evil: jeśli rozbiórka się zatrzyma na tym etapie to nie będzie tak żle. Teren jest jeszcze o tyle atrakcyjny, że zarusł ostro krzakami i innym zielskiem :). Po Mikstacie będziemy tam zapewne strzelać to porobie fotki "zawalonych" obiektów i dam linka na forum.
Posted

hej

Spec my pewnie sie zjawimy tylko nei wiem ile osob, ale teren jest w pytkę i w zejszlym roku bylo świetnie :)

Może ktos wie czy bedzie KULT jak rok temu ?? 8)

a co do noclegów (to jesli są tak samo jak rok temu) to są w duzej sali, na macie (takiej jak np do judo) i wszyscy sie świetnie integrują, nie ma tylko przysznica i jakuzi ale to chyba nie przeszkadza co :P

Posted
nie ma tylko przysznica

dla kogo nie ma dla tego nie ma.... :wink:

integracja jest fajna... ale... nie da sie spac jak 30 panow okropnie chrapie..... 30 roznich tonacji i 30 roznych czestotliwosci... ehh....

ale i tak fajna jest zabawa :wink:

Posted

Specu jestes w stanie podac wysokosc wpisowego??

Bardzo chcialbym sie w sęsie pojawic ale musze zrobic kosztorys.

Jesli juz gdzies podales to sory ale nie zuwazylem.

Pozdro .Czyli

Edit znalezłem kwote wpisowego :-)

Ale czy ja wiem czy to "symbolicznie" :P

Nie no spoko zrobie co w moim moczu żeby przyjechac :-)