Borol Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 Heh.Zafascynowany seria filmów z Clintem Eastwoodem sam zapragnąłem mieć rewolwer;). Znalazłem na Gunfire coś takiego http://gunfire.pl/product-yid-1133729227-P...-Stainless.html Zdziwiła mnie cena.Czy korpus jest z metalu np.? I tak replika głownie byłaby dla podniety ale zawsze chciałoby sie strzelić czasem. Miał ktoś to?> Quote
0L0 Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Jak chcesz przyzwoitego Pythonga to kup produkt KWC/CyberGun. Quote
Borol Posted June 28, 2008 Author Report Posted June 28, 2008 Lewarek ,nie bawie sie w zagadki.Opiszesz współżycie z nim?? Poszukam OLO Quote
Westie Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 W krótkich żołnierskich słowach: gaz sp... każdą możliwą szczeliną. A poza tym Brudny Harry używał M29, a tego, panie, to tylko Tanaka. Quote
Borol Posted June 29, 2008 Author Report Posted June 29, 2008 Westie-yhm.....,kozacki rewolwer to rewolwer:P spox.Nie kupuje:) Quote
dr_wisla Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Żeby ładnie wyglądał na stojaczku, można wziąć... Żeby tylko metalowy był, w co szczerze bardzo wątpię. Quote
GoorkA Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Niestety nie ma żadnego metalowego Colta Pythona do airsoftu :( Sam mam KWC (w tym dziale znajdziesz moje relacje z jego użytkowania). Fajna zabawka, ale raczej kolekcjonerska - każda kulka leci w innym kierunku :( Quote
LameBoy Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Fakt faktem, KWC ma bajer ze łuski i w ogóle całkiem całkiem sie prezentuje ale fakt że jest ładowany gazem do rekojeści sprawia ze gaz przebywa długą drogę, bęben jest uszczelniany z 2ch stron tj 1 dociskiem od stony kurka w trakcie strzału, z drugiej lufą która dociska się do bębna, ale z tej racji lufa jest "lekko rotacyjna", a co za tym idzie komora HU też więc generalnie jak lufa chodzi przód i tył dociskając obracający sie bęben sprawia że rewolwer jest świetny jako zabijanie obstawy vip'a, tzn walisz prosto w vip'a a zdejmujesz obstawę :D fajnie wyglada ale funkcjonalność mocno losowa ;) Quote
Recommended Posts