Sundowner Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 Używał ktoś butów na tym wynalazku minimalisty ? Altama, Belleville - są dostępne na tej podeszwie, w bardzo sensownych cenach. Tylko jak ona sie sprawdza w całym przekroju terenów ? Quote
super Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 śliskie na trawie, na skałach i na śniegu zabójcze ale dają radę skórka przyjemna -wygodne miałem dwie pary ładnych parę lat temu Quote
Sundowner Posted June 23, 2008 Author Report Posted June 23, 2008 Jak z powierzchniami twardymi - beton/asfalt ? Właśnie najbardziej mnie interesuje jak się sprawuje na betonie i w lesie. Zapewniają choć minimalną amortyzację, czy jak Desanty - działają jak chodaki ? Na zimę i tak inne buty są potrzebne. Quote
super Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 chodziłeś w junglach ? albo w pustynnych panamach ? to ta sama klasa butów jeśli chodzi o amortyzację wsadzisz lepszą wkładkę ze sportowych salomonów i możesz biegać ..ale marsz 40 km poczujesz dogłębnie Quote
Sundowner Posted June 23, 2008 Author Report Posted June 23, 2008 No, to chyba wszystko co chciałem sie dowiedzieć 8-) Dzięki wielkie! Quote
Recommended Posts