Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak naprawdę nie masz co robić to tak, moim zdaniem można spędzić ten czas w lepszy sposób. ;)

Tekstury w dżungli, które nie pozwalają okrążyć przeciwnika irytują, poza tym zdarza się, że jak staniesz obok przeciwnika to on Ciebie nie zauważa i strzela do innych.

Posted (edited)

Ten, co poważnie się wkręcił w CoD4 niestety zauważy, iż CoD WaW jest nieudanym pachem do CoD4 zmieniającym (Celowo nie dałem tu słowa "ulepszającym" ponieważ grafika w CoD4 a CoD5 jest w innych klimatach co nie bardzo można ją porównywać, aczkolwiek CoD5 reprezentuje bardzo fajną, baśniową grafę) grafikę. Niestety, pache są darmowe a za tą grę, która jest użyta na identycznym silniku co cod4, każą sobie słono płacić. Za cod4 zaraz po premierze zapłaciłem 89,99 a cod5 kosztowała 109,99 w Media Markt'cie. Wydaje mi się że firma chciała pójść za ciosem i wykorzystać popularność serii oraz dobre rozwiązania (dodajmy- dobre to nie znaczy zajebiste) bo po prostu one się znudziły. Myślę że gra nie jest warta 50 zł. Dla czego? A dla tego, że nad tą grą firma "harowała" myślę że nie więcej niż 1,5 miesiąca, zmieniając wygląd broni i trochę skrypty, wydając na to małe fundusze licząc na ogromny zysk. Dodaję, że to moja pierwsza (i mam nadzieje ostatnia) nie kupiona oryginalna płyta z grą z serii. Wszystkie mam oryginalne i uznaję się za maniaka CoD. Dzięki że komuś chciało się czytać te bzdury :P Pozdrawiam Wierny, aczkolwiek rozsądny fun Call of Duty.

Edited by Valdemar
  • 3 weeks later...
Posted

"cod4, każą sobie słono płacić. Za cod4 zaraz po premierze zapłaciłem 89,99 a cod5 kosztowała 109,99 w Media Markt'cie."

T przeciez nie jest zla cena, sa przeciez o wiele drozsze gry.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Kozlowski, bo te noopki grają tylko na single ;p A ztego jak pogrywam sobie na publicznych sewerach to przeważnie Polacy wymiatają ;> Gierka ogólnie nawet na single jest wyczesana :) Czekam na 6 część, będzie do kolekcji :D

• 2 weeks later...
Posted

Zgodzę się z tym że gra ma bajeczna grafikę i jest ona prostą nawalanką ;-). Lecz jeśli gracz się w nią wczuje to z wielką przyjemnością się w nią gra :uśmiech: . Natomiast wielkim plusem tej gry jest wspaniale zrobiony tryb MP który przebija wszystkie poprzednie a co do wymiatających polaków na publicznych serwerach według mnie ruscy grają trochę lepiej od nas ;-)

• 3 months later...
Posted

Fajna gierka, według mnie lepsza od 4, ale ostatnia misja nie chciała mi się wczytać więc usunąłem grę. Po upływie 6 miesięcy skombinowałem sobie jeszcze raz COD5 i czwarta misja nie chciała mi się wczytać, także nie przeszedłem tej gry do końca i chyba już nie będę próbował. Za to COD 4 przeszedłem dwa razy :uśmiech:

Pozdrawiam.

Posted

Jeśli tak to zwracam honor, jestem konsolowcem i moje obcowanie z grami na PC zakończyło się już jakiś czas temu.

Co do samej gry w singlu gra się bardzo przyjemnie jak w każdym Call of Duty. Niestety do multi mam zastrzeżenia w szczególności do dziwnych respawn`ów na ogół blisko przeciwnika. W COD 4 też się takie zdarzają ale w tej części to już przegięcie.

Posted

Fajna gierka, według mnie lepsza od 4, ale ostatnia misja nie chciała mi się wczytać więc usunąłem grę. Po upływie 6 miesięcy skombinowałem sobie jeszcze raz COD5 i czwarta misja nie chciała mi się wczytać, także nie przeszedłem tej gry do końca i chyba już nie będę próbował. Za to COD 4 przeszedłem dwa razy :uśmiech:

Pozdrawiam.

Mam tak samo, zacina się podczas wczytywania i nie idzie dalej. I pragnę dodać, że mam oryginał :)