Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Poszukując parasnajperki dla siebie natrafilem na cos ciekawego i dla mnie nowego ^^ mianowicie , znalazlem kolejna replikę L96A1 ^^ podam link :D :

http://www.metalgun.pl/product-pol-96-L96A1-wood-M14.html

I teraz moje pytanie :

Czy posiada ktos ta replikę ?

Czy ta osoba mogłaby ja opisac : bebechy i tp ??

I co sadzicie o tej sniperce ??

Ciekawia mnie wasze odpowiedzi poniewaz z tego co wiem to sa juz 3 różne repliki L96A1 3 różnych firm ^^

No ale jeszcze raz :D Co o niej sadzicie ?? jakie jest wasza zdanie na jej temat ??

I czy waszym zdaniem opłaca sie ją kupic :D (bo od warriora jest troszke tansza, a osiagi z tabeli sa bardzo porownywalne)

Posted

Jak można tak oszpecić elę? Drewno zupełnie nie pasuje do tej repliki. Co do reszty to jak dla mnie pewnie coś w stylu AGM. Zarówno pod względem osiągów jak i tuningu.

Posted

Kaczka, co za syf... Szczyt profanacji L96... śmiech na sali... brak mi słów. I jeszcze ta wdzięczny producent - Both Elephant..

Posted

lunetka plus to body nomrlanie aż mnie na wymioty wzięło :/ Ehh okropność. Jeszcze jeżeli by to było z drewna a to tak samo tandetne body jak w Warriorze ale troche godzin spędzonych w piwnicy i mamy cacuszko. Ale to kompletnie nie pasuję do eLki ;/ może jakby było drewno takie jak okeliny w kolorze czarnym. Ale brąz odpada ;| co do osiągów to ehh trudno uwierzyć w to 490 fps. Strzelałem z "Warriora" BE i czułem duża róznice pomiędzy Weelem nawet laik by to zauważył po paru strzałach.

Posted

no nie powiem ;p wyglada smiechowo :D irytuje mnie tez bipod ... tak jakos dziwnie sie go tam wsadza ;p

No to chyba wyglada na to ze to tylko kolejna tandetna podrubka warriora ;p

dzieki za opinie :D:D:D

Posted

Jak tak dalej pójdzie to chińczyk wpadnie na pomysł zrobienia gietki full wood... ^^

Proponuję się przyjrzeć kategorii tej repliki na stronie , a ostatniemu zdjęciu repliki (z pudełkiem i bzdetami).

• 3 weeks later...
Posted

Były już Aug-i Full Metal więc Lka w wersji "okleina wood" mnie już nie dziwi.

Śmieszą mnie za to nadruki na kartonie bo wychodziło by z nich że to jest elektryk. "Boli" też napis Air SPORT Gun (tak określane są zabawki plujące na 2 metry lobem). Nikt się nie dowie co to jest póki jakiś samobójca sie na to nie rzuci i obmaca.

Ogólnie Sprawdzony WARRIOR będzie dużo lepszym wyborem.

• 2 weeks later...
Posted

to praktycznie to samo co AGM tylko dolozony jest bipod i (optyka otym lepiej nie mowic :) ) roznica: BE jest mocniejsza o 20-30 fps... ale zawsze mozna wsadzic mocniejsza sprezyne...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...