thewojtz Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 jak zablokować na singlu? proszę, szukałem i nie znalazłem.... :killer: (mam tylko auto i chce tuning zrobić i auto to tak, nie tak na parasnajperkę) pomocy!!! :uśmiech: Quote
0L0 Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 Jak chcesz mieć możliwość stgrzelania tylko ogniem pojedynczym to musisz zdemontować plastikowy element łączący pokrętło selektora z przerywaczem. Jeżeli nie masz semi to musisz albo wymienić przerywacz na nowy, albo dokleić nieco plastiku na kostkę stykową w miejscu kontaktu z przerywaczem (jest na niej taki wystający mały element). Quote
Punk4ass Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 Dokladnie tylko ze ja przerwalem w polowie i mam tylko singla. Sorry za bledy pisze z fona Quote
thewojtz Posted June 22, 2008 Author Report Posted June 22, 2008 przerywacz= to małe metalowe, które dotyka innego metalowego? (charakterystyczne bo tam reszta jest z plastiku) Quote
Punk4ass Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Tak... ja w pół Uje****m i Tyle. I mam tylko singla... Quote
Recommended Posts