Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Mój problem tkwi w plastikowych zębach magazynka. Nie są one zbyt wytrzymałe i się łamią. W jednym przypadku zgubiłem jeden i nawet nie mogłem spróbować dokleić.

Szukałem takiej części. Bezskutecznie. W Capri powiedziano mi, że Marui nie sprzedaje ich osobno. Czy one w ogóle nie są sprzedawane?

Nowe magazynki TM to koszt 110 zł w Spec shopie. Czy to jedyna alternatywa?

Czy istnieje możliwość przełożenia tych zębów z innego, tańszego magazynka?

Które z tańszych magów były by ew. kompatybilne z coltem?

Z góry dziękuje za odpowiedź.

Posted

Witam

Nie wiem czy tobie to pomoże, ale na magazynku od mojego Colta TM są tłoczenia KJ WORKS.Gaziak trafił do mnie w oryginalnym opakowaniu.Przyjechał do mnie z niemieckiego sklepu.(tak w ramach informacji).Czy to przyszło do nich w takim stanie czy spasowali na miejscu?Nie wiem.Wszystko działa jak powinno.

Posprawdzałem trochę i Capri ma magazynki w/w firmy średnio po 80 złotych.Czy jest to alternatywa cenowo do zaakceptowania dla ciebie- to już jak to mówią "diecezja należy do ciebie" ;-)

P.s. Możesz spróbować poszukać tej części u KJ WORKS.Może akurat oni sprzedają ją osobno?

Posted (edited)

Na tyle ile ja szukałem to nikt nie sprzedaje podobnych części do jakichkolwiek magazynków. :(

Ale dzięki za info z magami. Szczególnie atrakcyjne wydają się te od Bell'a. Jedynym minusem jest to, że mieszczą tylko po kilkanaście kulek. W Marui można wepchnąć ich 26.

Jednak za 2 razy niższą cenę jakoś to przeboleje! ;)

Edited by Havelock
  • 3 weeks later...