Mr MegaMan Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Oryginalny stuff w przyzwoitej cenie. Paczki zawsze lądują u mnie na drugi dzień. Polecam :) Quote
reaper666 Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 (edited) Polecam, nadal wszystko fajnie :icon_smile: No i oczywiście był gratis :icon_exclaim: :maniak_OK: Szybka realizacja, szkoda tylko że poczta polska prawie 15zł wysyłka a kurier 30zł ("lekka" przesada bo indywidualnie wysłać to i z 15zł kosztuje). Edited August 31, 2014 by reaper666 Quote
J.K. Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 Również polecam. Zamówienie złożone w poniedziałek wieczorem było u mnie w środę. Quote
jack63 Posted June 29, 2015 Report Posted June 29, 2015 Nie polecam. Zamówiłem m.in. drewnianą podstawkę pod nóż. Przysłali mi porysowaną, niechlujne polakierowną. Ponadto cena wysyłki 30 zł - wygórowana. W korespondencji mailowej zarzekali sie, ze wszystkie takie w sklepie posiadają. Mieli pecha, gdyz przejeżdzałem przez Czestochowę i odwiedziłem ich sklep. Obsługujący to ignorant, niekulturalny, wręcz chamski w obsłudze. Jak sie okazało wysłali mi najgorszą z posiadanych. Wymieniłem. Quote
reaper666 Posted August 6, 2015 Report Posted August 6, 2015 Kolejne zamówienie zrealizowane. Wszystko ok. Polecam. Quote
J.K. Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Kolejne zamówienie i po raz kolejny otrzymałem przyzwoity demobil w przyzwoitej cenie. Quote
Recommended Posts