jtp Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Witam, chciałbym wymienić body w CA M15A4 Sportline. Na MeTaca. I mam teraz, że tak powiem trochę śmieszne pytanie: Czy wymiana body może spowodować, że magazynek będzie siedział luźno, lub zbyt ciasno? Quote
frozenfish Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Nee... A na pewno nie jesli mag będzie tej samej firmy co body... Wyluzuj i kupuj:) Quote
Crusher Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Witam, chciałbym wymienić body w CA M15A4 Sportline. Na MeTaca. I mam teraz, że tak powiem trochę śmieszne pytanie: Czy wymiana body może spowodować, że magazynek będzie siedział luźno, lub zbyt ciasno? To zależy od maga... Raczej nie powinno być problemów, jak juz to troche przypiłujesz ;) Quote
Cygano Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Nee... A na pewno nie jesli mag będzie tej samej firmy co body... Wyluzuj i kupuj:) Nie koniecznie, w mojej m16a3 G&P krótki mid capy G&P latają jak wściekłe... Quote
michalll Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Magi można zawsze podkleić/podszlifować. Quote
Recommended Posts