Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Ktoś niedawno mówił że wersja C też się gdzieś pojawiła... ^^ :P

Wszystko sie bardzo szybko zmienia. Nie wszyscy nadążają.

Postaraj się o długie G36... jak nie to bierz wersje k ;) Będziesz pół koszerny. Jak ja z moją mp5ką... :P

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

mam prośbę, w wątku bodajże na 3 stronie Romano podał linka do fotki z waffeninfo, na fotce jest "tabliczka" która jest umieszczona na lewej stronie body, jako że mam JG i w tym miejscu jest pusto, chcę dorobić brakujące szczegóły, w zasadzie mam już wszystko w krzywych oprócz tej małej wrony w napisem BWB, na tym zdjęciu jest bardzo nieczytelna, posiada ktoś z Was lepsze zdjęcie lub chociaż samą wronę?

Calość będzie grawerowana więc muszę to przerobić na krzywe, a z tego zdjęcia wrony sie nie nad przerobic

Posted

Czy czarne magi będą koszerne ?

j/w chyba, ze to magazynek bebnowy(bo nie napisales o jakie chodzi) ;)

Czy cos jest koszerne najlepiej sprawdzac na podstawie fotek zolnierzy.

• 2 weeks later...
Posted

Jak by co po nowym roku powinienem otrzymać szynę KSK w wykonaniu Panów z G&H. Jak dojdzie to podzielę się zdjęciami ;)

Coś się ruszyło w tym temacie? ;) Jestem ciekawy efektu i ceny.

Posted

Na razie z chłopakami z formacji ustaliliśmy że w wakacje to zrobimy ;) Tzn panowie z G&H jak najbardziej są chętni do współpracy tylko że warto by było kilka sztuk od razu zrobić to by się coś z ceną potargowało. Wstępnie chcą za tą zabawkę 300 zł.

Posted (edited)

Na razie z chłopakami z formacji ustaliliśmy że w wakacje to zrobimy ;) Tzn panowie z G&H jak najbardziej są chętni do współpracy tylko że warto by było kilka sztuk od razu zrobić to by się coś z ceną potargowało. Wstępnie chcą za tą zabawkę 300 zł.

No i najlepiej wysłać im oryginalną szynę do jak najbardziej dokładnego odwzorowania oryginału ;)

Wawix

Edited by Wawix
Posted

Na tą chwile wiem,że na pewno posiadają szyny od oryginału Wolf oraz Mosiek.Zresztą nie warto rozwijać tematu wrócimy do niego w Lato jak będzie coś wiadomo,Śledzik z pewnością poinformuję o stanie sytuacji ;)

Wawix

Posted

No to czekamy ;) Ale zapytanie o rysunki jest wciąż aktualne, bo może uda mi się w czerwcu wykonać szynę na warsztacie, z tym, że muszę znać wymiary, aby jak najlepiej ją odwzorować.

Pozdrawiam,

Jack ONeil

• 4 weeks later...
Posted
Dokładnie. Rączka do wymiany. G36 z rączką od wersji C to poracha

tak samo porachą jest jest rączka z samą lunetą. Moim zdaniem lepiej oszczędzić stówkę, i zbierać na HKV-ke ;)

Posted

oznaczenia na selektorze ognia w formie liter o ile dobrze wyczytałem są w wersji BW, w wersjach eksportowych są takie jak w moim JG, mam rację?

Czy w związku z tym może być ta rączka która jest teraz czy w wersjach eksportowych też jest ze zintegrowanymi przyrządami?

W zasadzie chcę jeszcze tylko wymienić rączkę przeładowania na metalową, piny na prawidlowe i porobić te wytarcia, rączkę transportową chciałem zostawić jak jest ponieważ wymyślliłem sobie że nie będę robił mojej giety w wersji BW

Posted
oznaczenia na selektorze ognia w formie liter o ile dobrze wyczytałem są w wersji BW, w wersjach eksportowych są takie jak w moim JG, mam rację?

Masz rację

Czy w związku z tym może być ta rączka która jest teraz czy w wersjach eksportowych też jest ze zintegrowanymi przyrządami?

Nie ma takiej kombinacji.

http://www.heckler-koch.de/Assault_rifles

W zasadzie chcę jeszcze tylko wymienić rączkę przeładowania na metalową, piny na prawidlowe i porobić te wytarcia, rączkę transportową chciałem zostawić jak jest ponieważ wymyślliłem sobie że nie będę robił mojej giety w wersji BW

W ogóle idziesz w rekonstrukcję?