choisen Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 (edited) Chciałbym poprosić o zdjęcia pokrowca na maskę p-gas BW. Chodzi mi o dokładne fotki, gdyż chciałbym spróbować przerobić torbę uniwersalną na takowy pokrowiec.... Jeśli ktoś będzie łaskaw, może poprawić moje przemyślenia? -Wywalić paski----> zrobić obszycie z rzepów -Zlikwidować otwory drenażowe -Doszyć kieszeń na opatrunek -Doszyć 2 paski otwierające -Doszyć rzep na nick-taga Byłbym wdzięczny ;) Nie wiem na przykład jak z twardością ścian? Czy mają jakieś usztywnienia, czy są takie same jak w torbie uniwersalnej? Edited May 23, 2008 by choisen Quote
AWR_Ronin Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Po co przerabiać, nie lepiej kupić :? ? Już nie przesadzajmy z tą oszczędnością - pokrowce na maskę nie są aż takie drogie, a cobyś nie zrobił, efekt pracy i tak będzie gorzej wyglądał niż oryginalny pokrowiec... W sumie to napracujesz się, obejrzysz efekt i po jakimś czasie będziesz się zastanawiał gdzie kupić oryginalny pokrowiec. A poza tym, największym problemem technicznym będzie dla Ciebie wywalenie wewnętrznych kieszonek z torby uniwersalnej i usunięcie otworów drenażowych. Ronin Quote
choisen Posted May 23, 2008 Author Report Posted May 23, 2008 Wiesz, za oryginalnym i tak się zastanawiam ;) Ale akurat, po dopieszczeniu Giety zostały mi grosze, a do wypłaty jeszcze troszkę :/ A na otwory już mam pomysł ;) Wewnętrznych, znaczy tych bocznych, tak? Bo w pokrowcu jest jedna kieszeń wewnętrzna, na zeszyt czy coś... To jest taka duża, na "plecach" torby? Quote
AWR_Ronin Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Wiesz, za oryginalnym i tak się zastanawiam ;) Ale akurat, po dopieszczeniu Giety zostały mi grosze, a do wypłaty jeszcze troszkę :/ To chyba lepiej poczekać ;). W przypadku kieszeni to tak - chodzi o te boczne. Ronin Quote
Tony Halik Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Jakiekolwiek przeróbki stanowczo odradzam, chyba, że niemożliwe jest zakupienie oryginalnej wersji - ja tak musiałem zrobić z ładownicą na magazynki: w żadnej standardowej by się nie zmieściły, więc trzeba było zmodyfikować inny pokrowiec. Quote
Krypton Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Kup sobię pokrowiec w Olv z Rangershopa - 13 zł (chyba) - będziesz wyglądał bardziej pr()! :D Quote
choisen Posted July 8, 2008 Author Report Posted July 8, 2008 Czy właściciel pokrowca z wyposażeniem mógłby udostępnić fotkę okładki zeszytu, jaki powinien się znajdować w środku? Quote
Recommended Posts