Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

witam. dziś na strzelance gdy strzelałem na auto broń przestała strzelać, za chwilę znów zaczęła a potem już nie strzelała w ogóle (chodzi mi o tryb auto). na semi chodzi normalnie. a najlepsze jest to że wcześniej mi semi nie działało i miałem same auto...

wyjąłem gb i nie widzę żeby styki były jakieś brudne czy coś...pomoże ktoś?

broń to mp5sd5 CA bit

Edited by luiz18
Posted

sprężynka siedzi dobrze, a płytka tylko opiera się (nie zachodzi) na tę dźwignię.

jak przełączam sobie palcem płytkę wygląda że jest ok, zaskakuje wszystko.

Posted

Może płytka jest pęknięta? Sprawdź dokładnie czy w tym najwęższym miejscu nie ma przebarwień.

Sprawdź czy na całej długości równo dolega do tej górnej prowadnicy.

Posted

płytka nie jest pęknięta. nie wiem które to te najwęższe miejsce o którym mówisz, ale chyba to pod tą prowadnicą: jest tam trochę zjechane(wytarte) z lewej i prawej strony, ale to chyba od tej prowadnicy... Płytka równo przylega do tej prowadnicy

porobię potem foty i wrzucę, ale nie wiem czy będzie dobrze widać ;]

Posted

noooo..poradziłem sobie z problemem. polegał on na tym że trzeba było docisnąć płytkę selektora mocniej do gb, więc podkleiłem na izolke kawałek tekturki i śmiga;] chociaż ciężko się teraz przełącza selektorem, ale da rade ;]

dzięki olo i poldek za próbę pomocy ;]