zuberek Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Witam Mam mały problem z którym nie mogę sobie poradzić :???: Jak kupiłem swoją VSR-ke od znajomego to musiałem wymienić w niej stokowy tłok gdyż się zużył. Zmieniłem na ten: http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=2996 Kiedy już złożyłem replikę z nowym tłokiem okazało się, że część z Sear-u która przytrzymuje tłok jest za słaba (zbyt miękki metal - stokowy). Postanowiałem zamówić nowy zestaw Sear-ów i zamówiłem ten: http://asgshop.pl/produkt.php?id=1978 Myślałem, że to rozwiąże problem jedank się myliłem :???: Po dwóch dniach używania repliki (wystrzeliłem może jakieś 5 magów = 150kulek) przetarł się i tan wzmocniony:/ Wspomnę jeszcze że mam sprężyne nie większą niż SP120 (kolega nie pamięta dokładnie bo to on ją wymieniał) Czy ktoś może mi poradzić w czym tkwi problem? P.S. Kiedy dostałem przesyłkę ze wzmocnionym sear-em tak jakoś nie do końca pasowały do siebie te dwa elementy co już na początku mnie zaniepokoiło:/ Quote
zuberek Posted May 16, 2008 Author Report Posted May 16, 2008 (edited) O sory, zapomniałem napisać, że mam VSR-10 G-spec TM ;-) Edited May 16, 2008 by zuberek Quote
zuberek Posted May 18, 2008 Author Report Posted May 18, 2008 aha czyli widzę, że nie za bardzo wiecie o co chodzi:/ Quote
Guest (ID:6452) Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 wiemy moze ale temat o vsr już jest... Quote
zuberek Posted May 19, 2008 Author Report Posted May 19, 2008 Zanim cokolwiek napisałem to dość dokładnie prześledziłem forum i jakoś nie znalazłem nigdzie o awaryjności sear-ów po dwóch dniach użytkowania, więc jeżeli widzisz w tym problem to nikt Ci nie każe pisać:/ Jednak nie mówię, że nie masz racji, bo przecież każdy może się pomylić bądź przeoczyć pewne kwestie. peace and love Quote
Guest (ID:6452) Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 ale znalazłes temat o VSR. Seary do VSR omawiamy w temacie o VSR... Przynajmniej ja tak myślałem. Quote
Recommended Posts