Riddick666 Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 (edited) Witam. Otóż chciałbym zakupić ww. broń i od razu przeprowadzić delikatny tuning broni w celu poprawienia jej osiągów (celność, FPS?). I tu moje pytania: Jakie konkretne części najlepiej wymienić na samym początku(prosiłbym o linki-bardzo dziękuję)? W jakim sklepie zamówić broń i prosić o dołączenie nowych części? Z tego co widziałem broń kosztuje około 400zł, a do przeznaczenia na wszystkie części mam około 550zł. Dziękuję i pozdrawiam. Edited May 12, 2008 by Riddick666
Abaddon92 Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Witam. Otóż chciałbym zakupić ww. broń i od razu przeprowadzić delikatny tuning broni w celu poprawienia jej osiągów (celność, FPS?). I tu moje pytania: Jakie konkretne części najlepiej wymienić na samym początku(prosiłbym o linki-bardzo dziękuję)? W jakim sklepie zamówić broń i prosić o dołączenie nowych części? Z tego co widziałem broń kosztuje około 400zł, a do przeznaczenia na wszystkie części mam około 550zł. Dziękuję i pozdrawiam. Siemka. mam ten sam problem tyle, że ja już kupiłem karabin G36C, który sprawdza sie idealnie, przynajmniej ja nie mam do niego zastrzeżeń. karabin kupiłem na www.taiwangun.com :killer: :uśmiech: polecam Tobie tę stronkę są tam też części wymienne ale trochę przesadzają z cenami... :strach: i również nie wiem jakie części kupić najpierw. :/ Tu masz moje GG 10739929
makkak Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Jesteście zajebiści... :poddanie: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=37270&st=0
Antol Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 1.Nie ten dział. 2.Nie przestrzegasz regulaminu forum technicznego. 3.Zamykam
Recommended Posts