sniper104 Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Replika M5-A4 TLF (Tactical Lighted Forearm) [JG] wzorowana jest na pistolecie maszynowym Heckler & Koch MP5-A4 TLF: Wersja MP5 A4 TLF jest modyfikacją A2 wyposażoną w nowy selektor ognia typu Navy z dodatkową pozycją - 3 strzalowym burstem, skrzydełko zmiany ognia dostępne jest z obu stron komory spustowej. Broń wyposażono w mechaniczne przyrządy celownicze (typu zamkniętego) z nastawnym celownikiem bębnowym. Moc: 340 fps Waga: 2000 g Typ pasującego akumulatora: mini Długość: 720 mm Materiał: tworzywo+metal Magazynek: Hi-Cap 240 kulek Gearbox: v. 2 Korpus repliki wykonany jest z tworzywa. Replika jest wykonana bardzo starannie podobnie jak oryginał została wyposażona w stałą kolb ęoraz w chwyt przedni z latarka taktyczną. Mechanizm repliki : - zestaw stalowych zębatek XYT, W komplecie z repliką znajdują się: - replika M5-A4 TLF [JG], - akumulator large 1500 mAh 8,4 - magazynek Hi-Cap (240 kulek) - dwa zestawy tłumików płomienia, - wycior, - ładowarka do akumulatora. Model jest w pełni kompatybilny z częściami i akcesoriami innych producentów. Quote
masiu9 Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 I jeśli chcesz znać opinie na temat tej repliki, poczytaj tematy o innych MP5 JG bo "flaki" mają te same. Quote
Rosomak15 Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Witajcie. Posiadam ten sam sprzęt tyle, że M5-J - ale bebechy są [chyba] te same. Czy u Was występuje problem ze spustem? U kumpla spust działa tak denerwująco, że normalnie mi się źle robi - musi go bardzo mocno przycisnąć aby zaczęła strzelać. U mnie ostatnio podobny problem wystąpił, nawet gorszy. Początkowo [spust] działał poprawnie, później zaczął się psuć i tak jak u kolegi musiałem co raz mocniej dociskać. Ale w końcu spalił mi się bezpiecznik, a o tym nie miałem pojęcia i próbowałem strzelać, nagle spust jakby się zaciął [w środku]. Normalnie powracał ale gdy go naciskałem nie było charakterystycznego przeskoku i chodził dosyć łagodnie. Po czasie jakby się naprawił i jest przeskok. Dalej z nim nie eksperymentowałem. Nie wiem czy strzela, czy nie bo nie mam jak sprawdzić :D Wystąpił u Was taki problem? Post napisałem dwa razy (podobny) ale tamten jest w złym dziale... :) Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts