Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Replika M5-A4 TLF (Tactical Lighted Forearm) [JG] wzorowana jest na pistolecie maszynowym Heckler & Koch MP5-A4 TLF:

Wersja MP5 A4 TLF jest modyfikacją A2 wyposażoną w nowy selektor ognia typu Navy z dodatkową pozycją - 3 strzalowym burstem, skrzydełko zmiany ognia dostępne jest z obu stron komory spustowej. Broń wyposażono w mechaniczne przyrządy celownicze (typu zamkniętego) z nastawnym celownikiem bębnowym.

Moc: 340 fps

Waga: 2000 g

Typ pasującego akumulatora: mini

Długość: 720 mm

Materiał: tworzywo+metal

Magazynek: Hi-Cap 240 kulek

Gearbox: v. 2

Korpus repliki wykonany jest z tworzywa. Replika jest wykonana bardzo starannie podobnie jak oryginał została wyposażona w stałą kolb ęoraz w chwyt przedni z latarka taktyczną.

Mechanizm repliki :

- zestaw stalowych zębatek XYT,

W komplecie z repliką znajdują się:

- replika M5-A4 TLF [JG],

- akumulator large 1500 mAh 8,4

- magazynek Hi-Cap (240 kulek)

- dwa zestawy tłumików płomienia,

- wycior,

- ładowarka do akumulatora.

Model jest w pełni kompatybilny z częściami i akcesoriami innych producentów.

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie.

Posiadam ten sam sprzęt tyle, że M5-J - ale bebechy są [chyba] te same. Czy u Was występuje problem ze spustem? U kumpla spust działa tak denerwująco, że normalnie mi się źle robi - musi go bardzo mocno przycisnąć aby zaczęła strzelać. U mnie ostatnio podobny problem wystąpił, nawet gorszy. Początkowo [spust] działał poprawnie, później zaczął się psuć i tak jak u kolegi musiałem co raz mocniej dociskać. Ale w końcu spalił mi się bezpiecznik, a o tym nie miałem pojęcia i próbowałem strzelać, nagle spust jakby się zaciął [w środku]. Normalnie powracał ale gdy go naciskałem nie było charakterystycznego przeskoku i chodził dosyć łagodnie. Po czasie jakby się naprawił i jest przeskok. Dalej z nim nie eksperymentowałem. Nie wiem czy strzela, czy nie bo nie mam jak sprawdzić :D Wystąpił u Was taki problem?

Post napisałem dwa razy (podobny) ale tamten jest w złym dziale... :)

Pozdrawiam.