Sloax Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Witam! Kupiłem tydzień temu M4A1 firmy JG (TEN) i mam problem następujący: nawet na trybie SEMI mogę strzelać serią. Co z tym zrobić? (Jestem zielony w ASG i nie chcę zepsuć mojego pierwszego karabinu :język2:) Quote
0L0 Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 Tzn? Na semi możesz strzelać tylko serią? czy jak delikatnie i powoli ciągniesz spust to tak się dzieje? Quote
Sloax Posted May 7, 2008 Author Report Posted May 7, 2008 Mała luka w wyjaśnieniu. Przepraszam. Da się strzelać pojedynczo lecz biorąc pod uwagę czuły spust jest to trudne. Quote
poldeck Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 Spust na semi naciska się szybko i do końca. Ogólnie zawsze sie tak powinno naciskać by nie palić stykow. A na semi by nie zerwać takiego dupścika na kostce stykowej. Spust duś szybkim i płynnym ruchem do końca. Quote
Sloax Posted May 8, 2008 Author Report Posted May 8, 2008 Acha. Dzięki :luzik: Czy ta możliwość strzelania serią na semi nie będzie sprawiać problemów na różnych wypadach? Quote
0L0 Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Nie, tak się dzieje w wielu AEGach. Jak już Poldeck napisał, wciskaj spust szybko i zdecydowanie. Quote
Recommended Posts