METEOR Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Chciałbym przełożyć okablowanie w mojej m15a2 carbine z przodu (front grip) do tyłu (kolba SF). Czy przekładał już ktoś w taki sposób okablowanie ? Czy da się przełożyć okablowanie bez wiercenia w GB ? Prosze o pomoc pozdrawiam METEOR Quote
yamahar46 Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Tak da się przełożyc bez wiercenia,będziesz miec specjalne rowki w gb poprzez które puszczasz kable.Banalnie proste,mi ta operacja zajęła 15 m.Pozdrawiam Quote
Hawk14 Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Ale musisz rozkręcić GB- o ile nie jest to dla Ciebie problem to zrobisz to szybko ;) Ja już nie mam z tym problemu. Aaa- jeżeli dorabiasz okablowanie na własną rękę co mogę polecić- nie kupuj kabli grubszych niż 2mm. Najlepsze będą 1,5mm. Quote
METEOR Posted May 6, 2008 Author Report Posted May 6, 2008 Dzięki bardzo za pomoc , a kable będą od głośników 1,5 mm ;-) Quote
Viamortis Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Czy może ktoś jakąś instrukcją, schematem, zdjęciem z objaśnieniem zapodać??? Jestem zielony z elektryki, a czas najwyższy czegoś się nauczyć ;). Quote
Hawk14 Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Na zdjęciu kabelki do tył w GB G&P- w innych powinno być identycznie. Quote
Viamortis Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Dzięki piękne. Jeszcze tylko gwoli upewnienia, kabel górny-czerwony z kostki stykowej idzie do baterii/silnika/obojętne??? Quote
Recommended Posts