Lelon Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Zakupiłem warrior seta, i początkowo wszystko było ok. Jednak po czasie gdy wyregulowałem Hop Up'a zaczął się mój problem. Otóż gdy ładuje kulke z magazynka, i u wylotu magazynku jest po prawej(ukladają się raze lewa raz prawa) gdy strzelam, kulka odlatuje na prawo, zaś kulki z lewej strony lecą prosto nie wiem jak sobie z tym poradzić, co więcej replika lubi wogule nie ciągniąć kulki, bądź ciągnąć po 2 co mi ją zatyka, prosiłbym o pomoc. Quote
drag0n666 Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 sprobuj z powrotem podkręcić HU tak jak miałeś a jak nic nie pomoże to google.pl :mrgreen: Quote
sniper113 Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Układają się raz w lewo raz w prawo tak układają się też u mnie i u wszystkich. Co do skręcania kulki mój kumpel miał taki sam problem otóż: 1.Mógłbyś pokusić się i wyczyścić dokładnie gumkę Hop-Up 2.Sprawdź czy komora jest ustawiona mniej więcej na środku. Jeśli jest przesunięta w lewo lub w prawo to po prostu rozkręć parę śrubek i ja ustaw na środku. Quote
Zuko0 Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 największa głupota jaką o Elce słyszałem <hahaha> :D. Co ma magazynek do lotu kulek skoro kulki są pojedyńczo wkładane w komorę hop-up po "wepchnięciu" rączki przeładowania. Wina gumki/krzywej komory ;] Quote
Stefek Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Wyczyść Komorę i lufę...+ ustaw HU Quote
Zuko0 Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Może jeszcze być lufa wygieta/zgnieciona na końcu/zgięta ciut, lub masz krzywo wsadzoną (odwrotnie) lufę z gumką w komorę hop-up Quote
Recommended Posts