Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam,

Organizuję kolejne zamówienie do WGC. Tym razem 15% zniżki jest na:

- wszystkie produkty G&P

Dodatkowo, za darmo wysyłane są:

- każda replika o wartości powyżej 500 USD (przed odliczeniem zniżki)

I. Terminy

a) Zamówienia zbieram do 8 maja 2008 roku

II. Zniżki:

a) na wszystkie produkty 8%

b) na wszystkie produkty G&P 15 %

c) każda replika powyżej 500 USD wysyłka z HK do Polski gratis

III. Główne zasady zamówienia:

a) Chętne osoby proszę o wysłanie do mnie informacji w postaci linków do produktów, które chcą zamówić oraz liczby sztuk. Proszę wysyłać TYLKO na mail: holmes@asgsport.pl

b) proszę zamawiać tylko produkty In Stock. Jeżeli po wysłaniu zamówienia i przelewu do WGC dany produkt nie będzie dostępny (co czasem ma miejsce), to można go wymienić na inny lub ewentualnie czekać na jego pojawienie się w magazynie.

c) Ostatecznym potwierdzeniem zamówienia jest wysłanie przelewu do mnie.

IV. Kwestie finansowe

a) Cło oraz VAT wychodzi około 9% wartości zamówienia

b) Wartość przesyłki ustalona na 30%

c) Koszt przesyłki dzielony proporcjonalnie do wagi zamawianych towarów

d) Całkowity koszt przelewu do HK oscyluje w granicach 100 zł. Do podziału proporcjonalnie

e) Wpłaty na moje konto w PLN

f) Przelew zagraniczny wysyłany jest zgodnie z kursem sprzedaży USD międzybankowym (około 0,1 0,15 PLN więcej od średniego NBP)

g) Paczki z Urzędu Celnego odbieram osobiście

h) Przepakowanie i wysłanie do Was zgodnie z cennikiem GLS

i) Ewentualne dopłaty lub nadpłaty regulowane w momencie odbioru towaru

Przypominam raz jeszcze. Zamówienia, wszelkie zgłoszenia, pytania BARDZO proszę przesyłać MAILEM: holmes@asgsport.pl . Nie zawsze czytam forum, zawsze odbieram maile.

Na tą chwilę jest 14 osób chętnych.

UWAGA: w związku z tym, że przy bardzo dużej liczbie paczek zamówienia się przedłużają nieprzekraczalnym limitem jest 40 osób na to zamówienie.

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WGC Custom to nie jest produkt zrobiony całkowicie w fabryce G&P, więc logicznie myśląc nie. Ale możliwe, że jest wgc zakwalifikowało go do tej zniżki więc niech Holmes do napisze.

Posted

killer: Na tuning eMki G&P będzież miał zniżkę pod warunkiem, że będzie on przeprowadzony na częścich G&P [patrz pierwszy post].

Jeżeli oprócz eMki zamówisz jakieś części, to przyjdą one osobno o ile nie napiszesz do WGC, że chcesz, żby ci je zamontowali (co robią za opłatą)

Posted

Odpowiedz Holmes'a:

*Od momentu, kiedy paczka wychodzi z WGC, do momentu odbioru poszczególnych paczek już przez Was w Polsce mija od 3 do 6 tygodni.

Dostalem info z kwota i danymi przelewu;)

Posted

Oczywiście, że żart.

WGC zejdzie trochę czasu przy pakowaniu, bo jak przypuszczam, sporo tego będzie a i na cle też tego migiem nie puszczą. No chyba, że celnikom się odechce jak zobaczą załadowaną karabinami paletę EURO i puszczą za darmo (ale zgodnie z teorią o totolotku i piorunach, szanse są nikłe).

Tak wiec biorąc pod uwagę czas na wpłaty, obsługę i transport, licząc od teraz, termin do połowy czerwca wydaje się być całkowicie uzasadniony (+ transport po Polsce oczywiście..).

Posted

Ja was w ogóle podziwiam, że przy przebojach z poprzednimi zamówieniami i sposobem ich prowadzenia przez Holmesa, także biorąc pod uwagę komunikację z zamawiającymi, brak odpowiedzi na maile, nieodbieranie telefonów, mylne informacje, 3 miesięczny czas oczekiwania... itd, itp... że ktoś z was w ogóle chce zamawiać w ten sposób...

Trzeba się uczyć na błedach...

Posted

Została jedna osoba. Mail wysłany ale nie mam odpowiedzi. Nr telefonu niestety nie dostałem. Będę w domu około 20:00. Jeżeli do tej pory nie będzie odpowiedzi to niestety wycinam z zamówienia.

Najpóźniej jutro chcę wysłać całość do WGC.

Mail spóźnialskiego: "Al....e"

• 2 weeks later...
Posted

Nie flodować, nie spamować, nie pisać głupot, nie zadawać głupich pytań, nie pisać niepotrzebnych rzeczy bo..

I TAK POLECĄ !!

:) udanego zamawiania

Posted

Update list Oos! Przyszła duża dostawa do WGC. Praktycznie wszystkie rzeczy z Pantaca, które były OoS są już dostępne. Podobnie z King Armsem. Sporo G&P przybyło też. Dziś rozsyłam poprawki. W takiej sytuacji są dwie opcje jeżeli już wybrałeś inne rzeczy bo Twoje były OoS:

a) zostać przy swoich zmianach

b) wrócić do oryginalnego zamówienia.

Raz jeszcze dzisiaj roześlę wszystkie OoS. Dam na stronie nicki, żeby nie było wątpliwości do kogo powinien dojść mail. BARDZO proszę o szybkie odpowiedzi.

Posted

killer ma rację, operacje które zajmować nam powinny 2-4 dni zajmują 10+... czy w takim tempie dostaniemy nasze przesyłki do wakacji?:|

Szczerze wątpię...

Posted

witam!

biore udział w zamówieniu marcowym.

pieniądze wpłaciłem 17.03.08; dziś mamy 13.06.08 i patrząc na przebieg spraw wątpie czy do końca miesiąca dostane graty...

tak jak pisał goren; nie ma się co czarować, wrzesień to REALNY termin realizacji zamówień...

życze Wam cierpilwości... mnóstwa cierpiwości... ;)

pozdrawiam!

Posted

e no moze az tak zle nie będzie... Holmes zapewniał mnie że nie będzie takiego poślizgu... Po komentach bardzo łatwo w to zwątpic i już te drobne poślizgi z etapami... ale tak dalej mam nadzieje ze do połowy lipca bede już miał bron chociaz liczylem na koniec czerwca jak to wynikalo z rozpiski...

• Create New...