Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ASG w TVN

Recommended Posts

Posted

nooo już zaraz :P wszyscy nakręceni xD

Ciekawe co tam wymyśla oby to był pozytywny reportaż :???:

nooo nie wiem, czy taki pozytywny będzie:P widziałeś zajawkę?

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A latek Kolego ile masz? Nie jest już po dobranocce?

Tekst pisałem ironicznie :roll:

Tak wiem trochę nie do odczytania, ale sorki post pisałem w przelocie.Tak wiem mnie to nie tłumaczy.

Posted

Jeszcze żaden program nie uzyskał tyle komentarzy przed emisją.

Dajcie sobie na wstrzymanie, zachowajcie się jak dorośli i poczekajcie aż będzie po. Bo posty w stylu "o, na pewno źle powiedzą", albo "Fajnie będę oglądał" nic nie wnoszą do tematu.

Posted

I kurde wychodzi, że airsoftowe repliki wg pana instruktora działają jak broń ostra... Boże Ty to widzisz i nie grzmisz!!

Napady na banki były, są i będą. A pomarańczową końcówkę zawsze można zamalować.

Guest frank_martin
Posted

Jakiś poseł to oglądnie i będziemy mieć czerwone zamki albo i całe repliki.

Pozdr.

Posted

No i proszę, ktoś się chciał polansować a wyszło jak zwykle w TVNie.

Najbardziej w stylu TVN był tekst "replika niewłaściwie użyta może posłużyć do przestępstwa. Nosz kur*, tak jak młotek czy siekiera.

A reszta? Należało się tego spodziewać, dlatego wielokrotnie pisałem na forum, żeby nie pchać się przed kamery, bo dziennikarz i tak powie co będzie chciał.

Chcieliście to macie.

Mnie mogą rejestrować, mam licencję sportową na strzelania pneumatyczne, co reszta z robi...

Posted

"Repliki powinny być w kolorze jaskrawym - np. różowym"

:D:D:D:D HAHAHAHAHAahahahahahahaha - Panowie z UWAGI podeszli do tematu jak zwykle od d. strony...

Posted (edited)

Nawet i obiektywnie było, chociaż to, że "replika może służyć do przestępstwa" trochę denerwowało, bo wszystko może do niego służyć.

Z moich uwag:

- pracownik CapriASG nie powinien nazywać repliki "bronią", gdyż to się kojarzy w miarę jednoznacznie,

- różowe rękojeści :D - bez przesady, repliki mają być też zakamuflowane w lesie i w budynkach, a to raczej im nie sprzyja ;).

Co do końcówek luf się zgadzam, mogłyby być pomarańczowe ;).

Myślę, że ten reportaż nie był zły, dobry jednak też nie ;).

Ale ten numer z glockiem w samochodzie mogli sobie darować.. Nikt rozsądny tak nie robi, a co to niby wnosi do tematu.

Edited by Bajeczny1990
Posted

Miło było widzieć pana redaktora wmasg, ale ten który prezentował broń i mówił o np jaskrawej rękojeści do glocka w różowym kolorku no to spadłem z fotela.

Posted

Pan Instruktur powinien swoje teorie schować sobie w buty. Jak ktoś będzię chciał to sobie kupi szpreja i gnata pomaluję. A ja będę latać z jaskrawo zielonym gnatem. Program tak jak myślałem. W stylu Uwaga!.

Posted (edited)

Pomysł malowania replik ( i jeszcze podanie jako wzoru USA) to bzdura, jak ktoś będzie chciał użyć repliki do popełnienia przestępstwa to ja pomaluje i tyle. Jak zwykle będzie to upierdliwe tylko dla tych, którzy używają replik zgodnie z ich przeznaczeniem i w cywilizowany sposób.

Edited by MastaFoka
Posted
A reszta? Należało się tego spodziewać, dlatego wielokrotnie pisałem na forum, żeby nie pchać się przed kamery, bo dziennikarz i tak powie co będzie chciał.

I co, uważasz że lepiej by było jakby o zdanie zapytali panią Jadzię ze spożywczaka i małego Jasia który się strzela z kolegami na podwórku? Nie rozbrajaj mnie... Chłopaki z warriora pokazali się bardzo pozytywnie i za to im chwała.

Posted

Jak zwykle - ASG w TV to nie lans, tylko raczej obawa, że się za bardzo rozniesie... Raczej w pozytywnym tonie ten program nie był. I o ile pomysłczerwonych końcówek wydaje mi się "brzydki" (bo to nie tak jak mówicie "o, zamaluje sobie", a potem jak Cię złapią to już wystosują odpowiednie kary, albo policjant przekonany, że zabawki majączerwone lufy poprostu strzeli w nerwach...), to rejestracja na pewno pomniejszyłaby grono szeroko pojętych "dzieciaków" i "matołów" (oczywiśnie nie obrażam tutaj młodych, tylko mam na myśli tych różnych niedorozwojów...).

Posted

Chciałbym żeby wypowiedzieli się panowie z Capri, oraz osoby występujące w reportażu.

Ciekaw jestem czy autoryzowali ten materiał, czy pan podpisany jako "redaktor wmasg.pl", wiedział jak będzie wyglądał w swojej ostatecznej i wyemitowanej formie.

Ciekaw też jestem czy redakcja wmasg.pl podpisuje się pod tym materiałem.

Dla mnie jest to porażka, kompromitacja TVN, jakiegoś wielkiego speca (broń treningowa powinna mieć zamek w kolorze zielonym, broń ostra w kolorze czarnym, inox i piaskowym - bo np. oliwki już w hamerykańskich filmach nie widział tuman), oraz być może zapowiedź zawieruchy która źle się skończy dla nas...

Posted

Różowe jak różowe... ale dwukrotnie wyraźnie powiedzieli, że w ASG bawią się TYLKO mężczyźni. To jest dyskryminacja... na to może też znaleźć paragraf?

Posted

Właściwie jedynym plusem jest to, że nie przedstawili nas jako bandy narwanych wariatów biegających w dresach po lesie z wiatrówkami i gwałcących niewinnych grzybiarzy.

Tym nie mniej jeszcze kilka programów tego typu w odpowiednim natężeniu, dookoła sprawy podniesie się smrodek sensacji i skończymy z giwerami w ulubionym kolorze Sylwusi.

Posted

Wartość merytoryczną materiału pominę, ale jak dla mnie pomysł rejestracji nie jest do końca głupi - przestanę się potykać na zlotach o 14latków.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...